Kuva: Laura Kiuru

Chike Ohanwe puhuu avoimesti seksistä: "Olin pitkä, tumma ja komea ja sen mukana tuli myös paineita"

26.03.2023 15:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Piritta Hagmanin ja Rosanna Kuljun tuoreimmassa podcast-jaksossa vierailee näyttelijä Chike Ohanwe.

Pimppiheimo-podcastin uudessa jaksossa Piritta Hagman ja Rosanna Kulju saavat vieraakseen tanssija ja näyttelijä Chike Ohanwen, 33. Keskustelunaiheeksi nousee muun muassa itsevarmuus, naisihanteet, naisen keho, sekä seksi. 

Ohanwe miettii jaksossa, miten mielipiteet ja näkemykset naisen kehosta ovat muuttuneet teini-iästä tähän päivään ja mitä hän on mahdollisesti oppinut matkan varrella.

- Naisen keho on mun mielestä ihan suunnattoman kaunis. Siinä on ihania kurveja, se on ihanan pehmeä ja siinä pääsee tutustumaan johonkin muuhun, mitä itse ei ole, Ohanwe sanoo.

Ohanwe kertoo kokeneensa aikoinaan myös paineita seksin suhteen. Kun edustaa ulkonäöltään jotain tiettyä, voi se tuoda mukanaan ikäviä ennakko-oletuksia. 

- Olin tosi pitkä, tumma ja komea ja sen mukana tuli myös paineita siitä, että mun pitäisi heti osata kaikki ja tietää mitä teen, Ohanwe miettii.

Usein miesten oletetaan ottavan intiimit tilanteet haltuunsa. Tämä kuitenkin ylläpitää ikäviä uskomuksia siitä, että miesten oletettaisiin aina osaavan kaiken seksin suhteen ja tietävän, miten jokaisen naisen pystyisi tyydyttämään. Kyse on kuitenkin aina yksilöistä ja molemminpuolisesta vuorovaikutuksesta. 

- Eiväthän naisetkaan tiedä aina, mikä tuntuu parhaalta mahdolliselta, kun ei ole kokeillut riittävän monipuolisesti, Hagman sanoo. 

Kuljun mukaan hän tunnistaa ajatuksen siitä, että miehille voidaan asettaa paineita jo ensimmäisillä seksikerroilla.  

- En koe, että ehkä ainakaan silloin kun minä olen ollut siinä iässä, että on ollut ensimmäisiä kertoja, niin en koe, että minulla olisi ollut sellainen olo, että nyt minun täytyy osata. Se on ehkä jopa ollut niin, että tytöt tai naiset ovat olleet ajatelleet, että se ei haittaa vaikka he eivät osaisi, koska se poika tai mies osaa, Kulju pohtii.  

Voit kuunnella koko jakson alta tai Podplaysta.

Artikkeli on julkaistu ensimmäisen kerran 23.2.2023.

Lue myös: Seksiä kumppanin kanssa vai pieni lahja? Rosanna Kulju ja Piritta Hagman paljastavat rakkauden kielensä

Lue myös: Rosanna Kulju paljastaa podcastissa asian, jota moni ei tiedä hänestä - yllätti Piritta Hagmaninkin

Lue myös: Rosanna Kulju ja Piritta Hagman avautuvat deittailutottumuksistaan - "En jaksa käyttää aikaani sellaisiin ihmisiin"

Kilpailut

Uusimmat