Kuva: Laura Kiuru

Miksi orgasmeja feikataan? Rosanna Kulju ja Piritta Hagman tekevät paljastuksia omasta seksielämästään

24.03.2023 08:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Pimppiheimo-podcastin uudessa jaksossa pureudutaan orgasmin saloihin.

Pimppiheimo-podcastin uudessa jaksossa Piritta Hagman ja Rosanna Kulju pureutuvat orgasmin ytimeen. Uudessa jaksossa on luvassa paljon informaatiota ja kuulijoiden kysymyksiä orgasmeihin liittyen. 

Vaikka orgasmi on ihana ja nautinnollinen asia, ei sen kuitenkaan tulisi olla seksin keskiössä. Toisinaan kuitenkin kuka tahansa meistä saattaa sortua teeskentelemään orgasmin. Näin ovat tehneet myös Pimppiheimon juontajat.

- Todellakin olen ja monista eri syistä. En enää tänä päivänä, mulla ei ole sellaista tarvetta tai ajatusta, Kulju paljastaa. 

- Kun tulee enemmän ikää, niin sellainen seksistä kommunikointi sen kumppanin kanssa on hyvin erilaista. Kaikesta puhuminen on niin erilaista kuin mitä se on joskus ollut.

Kuljun mukaan syynä orgasmin feikkaamiseen voi olla esimerkiksi se, ettei halua pahoittaa toisen mieltä.  

- Haluaa, että toiselle tulisi hyvä mieli. Sitähän usein sanotaan, että se syy feikkaamiseen on juuri se, ettei halua, että toiselle tulee paha mieli. Toki varmasti on monta miljoonaa syytä, mutta se on tosi tyypillinen, Hagman komppaa. 

Jos orgasmien teeskentelystä tulee tapa, se voi johtaa toista harhaan. Jos kumppani ei tiedä, mikä oikeasti tuottaisi itselle nautintoa, ei tilanne voi koskaan kehittyäkään. Hagmanin mukaan kommunikointi on tässäkin asiassa avainasemassa. 

- Yleensäkin, meitä pitäisi opettaa ihan nuoresta asti kertomaan mitä haluamme ja olemaan avoin siitä, mikä tuntuu hyvältä ja mikä ei. Feikkaamisen yksi ydinongelma on se, että jos opetat kokoajan toiselle, että tee juuri näin mikä ei toimi, niin eihän se johda mihinkään. 

Hagman haluaa kuitenkin muistuttaa, että teeskentelyyn sortuminen on ihan luonnollistakin toisinaan.

- Lähtökohtaisesti on tietysti parempi, ettei lähde sille linjalle, mutta se on täysin inhimillistä, että näin voi käydä, Hagman miettii. 

Voit kuunnella koko jakson alta tai Podplaysta.

Lue myös: Piritta Hagman ampuu alas raivostuttavat pimppimyytit: "Pimppiä kuuluu käyttää mahdollisimman paljon"

Lue myös: Chike Ohanwe puhuu avoimesti seksistä: "Olin pitkä, tumma ja komea ja sen mukana tuli myös paineita"

Lue myös: Seksiä kumppanin kanssa vai pieni lahja? Rosanna Kulju ja Piritta Hagman paljastavat rakkauden kielensä

Kilpailut

Uusimmat