Kuva: Yle / Nelli Kenttä // Emmi Moilanen

Kuulostaako Käärijä Eero Ritalalta? Radio Novan Aamussa hämmästeltiin kaksikon samankaltaisuutta

04.05.2023 13:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Radio Novan Aamun tuottaja Markus Rinne on sitä mieltä, että Käärijä ja näyttelijä Eero Ritala kuulostavat hyvin paljon samalta.

Ensi viikolla suomalaiset jännittävät, kuinka artisti Käärijälle käy Euroviisuissa. Käärijä on tällä hetkellä ainakin vedonlyöntitilastojen mukaan yksi voittajasuosikeista. 

Torstaiaamuna Käärijä aiheutti hämmennystä Radio Novan Aamu -ohjelmassa. Ohjelman tuottaja Markus Rinne on nimittäin sitä mieltä, että Käärijä ja näyttelijä Eero Ritala kuulostavat hyvin paljon samalta. 

- Tuottajamme Markus sanoi täällä, että hän ei voi mitään sille, että hänen mielestään Käärijä kuulostaa aivan Ritalalta, juontaja Minna Kuukka sanoo. 

- Uskon, että tässä on nyt jotain outoa, Rinne jatkaa.

Juontaja Kimmo Vehviläinen esittää muutaman esimerkin ja antaa kuuntelijoille sekä studioväelle mahdollisuuden vertailla. 

- He ovat täysin sama! Rinne innostuu. 

Onko Eero Ritalan ja Käärijän äänessä jotain samaa? Voit kuunnella alta tai suoraan Podplaysta. Käärijästä puhutaan kohdasta 22:15 eteenpäin.

Käärijä saapuu keikalle Helsingin jäähalliin 20. toukokuuta. Kyseessä on artistin kotiinpaluukeikka Liverpoolissa järjestettävien Euroviisujen jälkeen.

Lue myös: Käärijältä suuri kotiinpaluukeikka Euroviisujen jälkeen - valloittaa Helsingin jäähallin

Lue myös: Somessa levinnyt aivopähkinä hämmensi Radio Novan aamuohjelmassa - "En vaan ymmärrä!"

Kilpailut

Uusimmat