Kuva: AOP / Kimmo Brandt

Käärijältä suuri kotiinpaluukeikka Euroviisujen jälkeen - valloittaa Helsingin jäähallin

11.04.2023 11:15 - Iiro Myllymäki

Käärijä esiintyy hallikeikalla viikko viisufinaalin jälkeen.

Suomen tämän vuoden euroviisuedustaja Käärijä, 29, saapuu keikalle Helsingin jäähalliin 20. toukokuuta. Kyseessä on artistin kotiinpaluukeikka Liverpoolissa järjestettävien Euroviisujen jälkeen.

Kyseessä on jäähallin Black Box -keikka. Tämä tarkoittaa sitä, että hallin istumakatsomot eivät ole käytössä. Liput tulevat myyntiin torstaina 13. huhtikuuta kello 9 Lippupisteessä. Konsertti on ikärajaton.

Jos upotus ei näy, näet päivityksen täältä.

Käärijä kommentoi keikkajulkistusta innoissaan tiedotteessa.

- Huikeeta päästä nousemaan legendaarisen Nordiksen lavalle. Luvassa on varmasti yllätyksellinen, energinen ja ennen kaikkea hauska show. Toivon että mahdollisimman moni pääsisi paikalle jakamaan tämän huikean kokemuksen kanssani. Ja minulle on erityisen tärkeää, että myös perheen pienimmätkin pääsevät mukaan näihin karkeloihin. Nähdään toukokuussa! It’s crazy, it’s party, Käärijä sanoo.

Käärijällä on luvassa vielä kaksi keikkaa Suomessa ennen euroviisumatkaa. Lisäksi Käärijä esiintyy ulkomailla Euroviisujen niin sanotuissa pre-party-tilaisuuksissa. Artisti esiintyy viisufaneille suunnatuissa tilaisuuksissa Amsterdamissa tämän viikon lauantaina 15. huhtikuuta, ja heti seuraavana päivänä mies nähdään Lontoossa esiintymässä. Käärijä esiintyi ensimmäisessä pre-party-tilaisuudessaan Madridissa viime viikonloppuna ja sai kansainvälisiltä faneilta suorastaan hurmioituneen reaktion esiintyessään. Tämän esityksen pääsee katsomaan alta.

Käärijä edustaa Suomea Euroviisuissa Cha Cha Cha -kappaleella. Artisti kamppailee finaalipaikasta ensimmäisessä semifinaalissa 9. toukokuuta. Suomi on yksi Euroviisujen suurimmista ennakkosuosikeista. Vedonlyöntilistauksissa Suomi on kakkosena heti Ruotsin jälkeen voittajaveikkauksissa. Ruotsia edustaa tänä vuonna vuoden 2012 viisuvoittaja Loreen Tattoo-kappaleella. Euroviisufinaali käydään lauantaina 13. toukokuuta.

Lue myös: BBC:n musiikkitoimittaja arvioi kaikki euroviisubiisit - näin kävi Käärijälle

Lue myös: Käärijä ilahduttaa kansainvälisiä fanejaan - odotetut esiintymiset julki

Juttua muokattu 11.4. klo 12.14: Lisätty Käärijän kommentti keikasta ja tieto konsertin ikärajattomuudesta.

Kilpailut

Uusimmat