5 asiaa naisessa, joita mies pitää viehättävänä

21.05.2014 21:45 - Reija Saarinen

On olemassa muutamia hieman oudompia asioita, joita miehet pitävät suunnattoman viehättävinä.

Miesten mielestä on suunnattoman seksikästä, jos nainen on valmis pieneen hassutteluun. Alla kuitenkin muutama hieman oudompi asia, joita miehet voivat pitää viehättävinä.

1. Kiinnostus peleihin

Mies rakastaa suunnattoman paljon sitä, että nainen on kiinnostunut hänen peleistään. Se, että nainen suostuu katsomaan hänen kanssaan urheilua tai ottaa matsin pelikonsolilla, saa lähes varmasti monen miehen sukat pyörimään jaloissa.

2. Käsien sotkeminen

Miehen mielestä on suunnattoman seksikästä, jos nainen sotkee kätensä. Esimerkiksi sotkuiset kotityöt tai naulojen naulaaminen saattavat herätellä miehen himot.

3. Puhtaat kasvot

Miehestä on suunnattoman seksikästä, jos nainen on suihkunraikkaana. Märät hiukset ja ja meikittömät kasvot saavat miehen hetkessä käymään kuumana.

4. Iso t-paita

Miehet rakastavat sitä, kun nainen pukeutuu hänen ylisuureen t-paitaansa. Vielä enemmän hän siitä innostuu, jos nainen jättää myös rintaliivit paidan alta pois.

5. Liikunta

Hikoileva ja treenaava nainen saa helposti miehen himot heräämään. Ei siis kannata pelätä hikistä lookkia, sillä siihen ei todellakaan ole mitään syytä.

Aiemmin olemme uutisoineet asioista, joita miehet parisuhteelta haluavat. Jutun voit lukea täältä.

Lähde: Boldsky

Kilpailut

Uusimmat