Kuva: Fotolia

Onko sinun aika asettua aloillesi kumppanin kanssa? 10 merkkiä kertovat

02.05.2016 19:15 - Emma Ylistalo

Pitkän tähtäimen yhteisen suunnitelmat ja lauantai-illan viettäminen yhdessä kotona ovat merkkejä siitä, että viihdytte loistavasti yhdessä.

Jos olet viettänyt pitkän aikaa sinkkuna, sinun voi olla vaikea asettua aloillesi. Tietyt asiat kuitenkin osoittavat, kun suhteesi on sillä tasolla, että sinun on aika asettua aloillesi. Lue alta kymmenen asiaa, jotka osoittavat, että olet valmis asettumaan aloillesi kumppanisi kanssa.

1. Suunnittelette yhdessä lomianne, jotka ovat tulossa vasta useamman kuukauden päästä ilman, että teidän tarvisi ajatella, että ette välttämättä ole yhdessä enää silloin.

2. Yhteinen tili alkaa tuntua fiksulta ratkaisulta, sillä olette siinä pisteessä, että suurin osa menoistanne on kuitenkin yhteisiä.

3. Huomaat hieman panikoivasi, jos et ole kuullut hänestä 30 minuutin aikana, vaikka laitoit hänelle viestin.

4. Et enää mieti kuinka monta viestiä on soveliasta lähettää peräkkäin, vaan laitat niitä sen enempää ajattelematta vaikka kymmenen, jos sinulla on tärkeää asiaa.

5. Ette harrasta enää seksiä joka ilta.

6. Se, että annat pusun aamulla ennen kuin olet pessyt hampaasi, ei ole enää iso asia.

7. Olette pisteessä, jossa vietätte mieluummin lauantai-illan katsoen Netflixiä yhdessä kuin baarissa.

8. Yhteinen hiljaisuus on miljoona kertaa parempi kuin istuminen puolituttujen kanssa pubissa jutellen niitä näitä, kunnes kaikki ovat tarpeeksi kännissä lähteäkseen kotiin.

9. Äitisi soittaa kumppanillesi kyselläkseen hänen kuulumisiaan.

10. Olet pisteessä, jossa laitat kumppanisi tarpeet omiesi edelle ja se jos mikä on rehellisesti sanottuna kaikkein selvin merkki.

Lähde: Metro.uk

Lue myös: 5 asiaa, jotka kannattaa muistaa sinkkuna ollessaan

Uusimmat