Kuva: Fotolia

Miehet vastaavat: Mitä ajattelemme kun odotamme viestiä naisilta

03.05.2016 21:00 - Joose Koskiranta

Kirjoitinko jotain väärin? Olinko liian suoraviivainen? Mitä jos hän ei vastaakaan?

Tiedät varmasti sen tunteen, kun kirjoittelet juuri tapaamallesi mielenkiintoiselle henkilölle: Vatsassasi kiertelee, reagoit joka puhelimen värähdykseen etkä vain yksinkertaisesti jaksa odottaa siihen asti, kunnes saat vastauksen viestiisi.

Monet saattavat uskoa, että tämä on vain naisten tapa käyttäytä. Se on kuitenkin täysin väärä luulo, sillä myös miehet "syyllistyvät" siihen aivan yhtä useasti kuin naisetkin. Self-sivusto on kysynyt lukijoiltaan, minkälaisia ajatuksia miehillä herää, kun he odottavat vastausta viestiinsä.

1. Pidän toivoa yllä

"Ajattelen aina kuinka kivaa se on, kun hän kirjoittaa minulle takaisin positiiviseen sävyyn. Joskus rupean jopa suunnittelemaan, minne menemme seuraavilla treffeillä. En edes huijaa - terapeuttini kehotti minua tekemään näin. Se on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty, sillä ajattelen usein, että saan negatiivisen vastauksen tai en saa sitä ollenkaan."
- Micah A, 25

2. Tyrinkö jotenkin?

"Joskus sekoan täysin ja ajattelen kaikkia asioita, joiden takia hän voisi olla vihainen minulle. Sitten luen kaikki aikaisemmat viestini ja mietin, mitä olen voinut tehdä väärin. Olenko kirjoittanut jotain tyhmää sosiaalisessa mediassa, vai olenko pitänyt liian tiheästi yhteyttä häneen? Ajatusmaailmani on kuin Murphyn laki: Mietin kaikkea mikä voi mennä väärin ja oletan, että olen jo tyrinyt jossakin asiassa. Useimmiten hän kuitenkin kirjoittaa takaisin parin minuutin kuluessa ja kaikki on taas hyvin." 
- Scott P, 28

3. Kun näen hänen kirjoittavan, se on parasta/pahinta ikinä

"Kaikki jännitys ja pelko tuhatkertaistuvat, kun näen hänen vastaavan viestiini. Saan melkein sydänkohtauksen, kun huomaan, että hän perui kirjoituksensa."
- Jared S, 30

4. Emme ole yhdessä, eli kaikki mitä hän tekee minulle vastaamisen sijaan on ok

"Usein ajattelen, että syy miksi hän ei vastaa minulle on, että hän harrastaa seksiä jonkun muun kanssa. Enkä voi edes olla vihainen, sillä emme ole vielä parisuhteessa. Olen pessimisti ja ajoittain epävarma, jos et vielä huomannut."
- Alex H, 24

5. Elämme vuotta 2016 - miten kukaan ei ole keksinyt ominaisuutta, jolla viestin voi perua?

"Viestin lähettämisen jälkeen mietin usein, miksi sen lähetystä ei voi perua ennen kuin vastaanottaja on nähnyt sen.
- Brent F, 31

6. Hän on varmasti vakavasti loukkaantunut, muuten hän vastaisi

"Olen aina huolissani siitä henkilöstä, jolle viestin lähetän. En vain ole ohjelmoitu ajattelemaan luonnollisinta syytä sille, miksi en saa vastausta heti paikalla."
- Sam W, 28

7. Tuijottaako hänkin keskusteluamme samalla tavalla kuin minä?

"Viestin lähetettyäni tsekkaan puhelimeni pakonomaisesti kolmen sekunnin välein. Lisäksi mietin mitä hän tekee minulle vastaamisen sijaan. Pohtiiko hän mitä kirjoittaa, onko hän vain kiireinen vai viettääkö hän juuri aikaa jonkun toisen miehen kanssa?"
- Matthew L, 29

8. Kaikki selviää vielä

"Kaikki tulee menemään hyvin. Rauhoitu. Kaikki tulee menemään hyvin. Rauhoitu."
- Robert F, 27

9. Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä

"Ei hän kuitenkaan tykkää minusta."
- Joshi K, 22

Lue myös: Minun tarinani: "Olenko todella liian ruma löytääkseni rakkauden?"

Lähde: Self.com

Kilpailut

Uusimmat