Kuva: Fotolia

Seksi on parempaa, krapulat pahenevat - lue, miten elämä muuttuu täytettyäsi 30 vuotta

26.05.2016 20:45 - Tiina Svensk

Elämä on hyvin erilaista eri vuosikymmenillä. Kun täytät 30, monet asiat jäävät vain muistoihin - ja hyvä niin.

20-vuotiaana saatoit ajatella, että kaikki kolmekymppiset ovat vanhoja. Kun itse astut uudelle vuosikymmenelle huomaat kuitenkin, ettei ikä tunnu vielä painavan. Monet asiat kuitenkin muuttuvat elämässä, ja tulevat varmasti tutuiksi kaikille 30 vuotta täyttäville:

1. Krapula pahenee: Enää et jaksa juhlia koko yötä ja suunnata aamuvuoroon töihin. Aamuinen olotila nimittäin pahenee, mitä enemmän vuosia tulee mittariin.

2. Yökerhot vaihtuvat yöuniin: Alat arvostaa hyviä yöunia, eikä ajatus villistä baari-illasta houkuttele enää niin usein - sinä nimittäin tiedät jo, mitä villi juhliminen tarkoittaa.

3. Et voi syödä enää mitä tahansa: Siinä missä 20-vuotiaiden aineenvaihdunta pitää huolta hoikasta varresta, 30-vuotiaat saavat katsoa, mitä suuhunsa laittavat. Todennäköisesti teet paljon parempia ravitsemusvalintoja, mutta joudut näkemään aluksi hieman vaivaa sen eteen!

4. Ryppyjä ilmestyy joka paikkaan: Aiemmin et olisi voinut vähempää välittää rypyistä, mutta nyt joudut huolehtimaan omistasi. Ei kannata kuitenkin huolehtia - ne kuuluvat elämään!

5. Löydät harmaita hiuksia: Onneksesi sinulla on vakituinen työ ja varaa loistavaan kampaajaan, joka voi korjata ongelman.

6. Suunnitelet tapahtumia etukäteen: Ennen annoit juhlien järjestyä omalla painollaan sen enempää miettimättä. Nyt sinun on pakko järjestellä niitä etukäteen, sillä juhlia varten sinun tulee siivota ja varmistaa, että myös ystävillä on vapaa-aikaa yhteistä illanviettoa varten.

7. Aikajanasi on täynnä vauvakuvia - eikä se haittaa: Muistatko, kuinka ärsyttäviä satunnaiset vauvapäivitykset Facebookissa ennen olivat? Nyt ne herättävät lähinnä hyvää mieltä ja lämpimiä ajatuksia.

8. Et loukkaannu helposti: Et ole enää niin herkkä ja epävarma kuin kaksikymppisenä. Sinulla on enemmän itseluottamusta ja varmuutta, minkä vuoksi kestät myös palautetta paremmin.

9. Sinulla on vähemmän ystäviä: Mutta ystävyyssuhteesi ovat vahvempia.

10. Matkustat paremmin: Hostellit ja reppureissaaminen ovat vaihtuneet hotelliin ja puhtaisiin lakanoihin.

11. Rakkaus ja seksi ovat parempia: Saatat olla yhä sinkku, mutta nyt tiedät mitä haluat suhteeltasi ja seksiltä.

Lue myös: Kärsitkö ikäkriisistä? Katso miksi elämä kolmekymppisenä on oikeastaan aika mahtavaa

Lähde: Lifehack

Kilpailut

Uusimmat