Kuva: Fotolia

Halauspalvelu auttaa yksinäisiä - "99 prosentin varmuudella mieheni ei ole mustasukkainen"

01.06.2016 22:45 - Emma Ylistalo

Seurusteleva nainen kertoo käyttävänsä halauspalveluita, sillä he näkevät hänen miehensä kanssa niin harvoin.

New Yorkissa toimii halauspalvelu nimeltä cuddlist, joka vuokraa halaajia. 41-vuotias Saskia Fredericks on naimisissa oleva näyttelijä ja hieroja, jonka mies asuu toisella paikkakunnalla. Hänen miehensä työskentelee poliisina, joten pariskunta ehtii nähdä ainoastaan muutaman päivän kuukaudessa.

Fredericksin on hankala elää ilman kontaktia toiseen ihmiseen, joten hän ostaa välillä halauspalveluita.

- Olen 99 prosenttisesti varma, että hän ei ole mustasukkainen halailutapaamisista, sillä olen puhunut hänen kanssaan asiasta, Fredericks kertoi Metro.uk-sivustolle. 

- Odotan niin niitä, koska rakastan läheisyyttä ja sitä, miltä se saa kehossani tuntumaan - innostun, sillä se on palkintoni. Jos minulla ei olisi näitä, eläisin elämäni ilman kosketusta ja se olisi todella yksinäistä.

Hendricksin mielestä haliminen on kuin terapiaa ilman vaikeiden asioiden kesittelemistä. 

- Haliminen on paras terapian muoto ja mikä parasta, sinun ei tarvitse silloin sukeltaa ongelmiisi ollenkaan. On vaikea kuvailla sitä tunnetta, kehosi rentoutuu ja pääset irti kaikesta jännityksestä. Tuntuu turvalliselta ja voit vain tuntea sinun ja halikumppanin hengityksen. Suosittelen kaikkia kokeilemaan halailua, koska se saa tuntemaan itsensä ihmiseksi.

Lähde: Metro.uk

Lue myös: Uusi suomalaisyritys palkkaa halaajia - "harjoitustreffit-palvelun hylkäsimme"

Kilpailut

Uusimmat