Kuva: Fotolia

Hääsuunnittelijat paljastavat: Hulluimmat asiat, joita hääparit ovat tehneet

25.06.2016 16:15 - Pauliina Jokinen

Häät ovat stressaavaa ja poikkeuksellista aikaa, jolloin käytöstavat saattavat unohtua – jos niitä on ollut alun perinkään.

Reddit-palvelun hääsuunnittelijat kertoivat karmaisevimmista kokemuksistaan, joita he ovat kohdanneet uransa aikana.

"Eräs morsian menetti hermonsa täysin, sillä myös hänen ystävänsä kihlautui ja päätti pitää häänsä samana vuonna. Ilmeisesti vuosi oli morsiamelle erittäin tärkeä ja hän suuttui ja mietti miksi toinen morsian haluaa "varastaa hänen hetkensä". Eikä häitä edes vietetty samassa kuussa: Toinen morsian juhli häitään heinäkuussa, toinen lokakuussa."

"Ystäväni on häävalokuvaaja. Sulhanen löi häntä häissä, sillä hän "otti liikaa kuvia morsiamesta".

"Olin suunnittelijana häissä, joissa kaikki sujui hyvin sulhasen ja morsiamen kanssa. Muutamaa kuukautta ennen häitä sulhasen äiti kutenkin soitti minulle ja pyysi vaihtamaan hääpäivää. Soitin hääparille, joka ei ollut tietoinenkaan äidin pyynnöstä."

"Häät olivat kahden päivän kuluessa, kun morsian ja sulhanen saivat aikaan kauhean riidan. He olivat valitsemassa viimeisiä koristuksia, kun morsian loukkaantui sulhasen kommentista ja huusi tälle keskellä katua: "En välitä näistä häistä, enkä sinusta. Koristeet ovat rumia ja sinä lihava."

"Järjestin hirvittävälle morsiamelle ihanat häät. Häissä hän kertoi, kuinka paljon hän rakasti ruokaa ja järjestelyitä. Seuraavana päivänä hän kuitenkin kirjoitti catering-yrityksestä todella huonon arvostelun nettiin ja kieltäytyi poistamasta sitä, jollei saisi alennusta."

"Morsian puhui rumasti sulhasen perheestä hyvinkin avoimesti. sulhanen joutui kuuntelemaan, kuinka morsian kutsui sulhasen sukulaisia "hulluiksi ja ärsyttäviksi". Häissä morsian huusi kaikille paikalla olijoille ja sai valokuvaajan itkemään vessassa. Muut pahoittelivat hänen käytöstään koko illan."

Lue myös: Oletteko täydellinen pari? Asiantuntija kertoo neljä selvää merkkiä siitä, että sovitte yhteen

Lähde: Elite Daily

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat