Kuva: Fotolia

Kalat rakastava aitoutta, leijona draamaa - miehen horoskooppimerkki kertoo, miten hänet hurmataan

16.07.2016 10:15 - Tiina Svensk

Tähtimerkkien tutkimisesta voi olla apua rakkauselämässä.

Uskoitpa horoskooppeihin tai et, voi niiden lukeminen olla hauskaa ajanvietettä. Jos olet tutkinut tähtikarttoja tarkemminkin, tiedät myös varmasti eri merkkien edustajien mieltymyksistä. Jos taas et, kannattaa perehtyä Your Tango -sivuston laatimaan hurmaushoroskooppiin, josta kannattaa ottaa vinkit talteen - olitpa sitten sinkku tai parisuhteessa.

Miten saat hurmattua ihastuksesi varmasti? Lue, miten hänen tähtimerkkinsä edustajat saadaan syttymään:

Kauris (22.12. - 19.1.)

Kaurismiehet ovat erittäin käytännöllisiä ja vastuullisia, joten treffeillä vie hänet keikalle - silloin saat hänen mielensä tyhjenemään kaikista velvollisuuksista! Kauris on valmis sitoutumaan naiseen, joka hurmaa hänet. Osoita siis selkeästi, että tiedät, mistä hän pitää.

Vesimies (20.1. - 19.2.)

Vesimiesten kanssa on mielettömän helppoa tulla toimeen, sillä he ovat sosiaalisia ja avoimia herroja. Vie hänet siis deiteillänne ihmisjoukon sekaan, esimerkiksi rannalle tai festareille - ja heittäydy hänen kanssaan tunnelmaan. 

Hän ihailee varmasti aitoa ja avointa luonnettasi ja sitä, että pysyt hänen menossaan mukanaan.

Kalat (20.2. - 20.3.)

Kaloille tunteet ovat tärkeitä, sillä he ovat tähtikartan emotionaalisin merkki. Jos siis haluat luoda yhteyden kalojen kanssa, sinun on annettava itsestäsi kaikki. Kalamiehen kanssa sinun on ymmärrettävä, ettet voi pidätellä tunteitasi tai salata häneltä mitään. He rakastavat rehellisyyttä ja aitoutta.

Jos siis kykenet aloittamaan aidon ja syvällisen keskustelun hänen kanssaan, voitat hänen sydämen hetkessä itsellesi.

Oinas (21.3. - 20.4.)

Oinasmiehet ihailevat naisia, jotka tietävät mitä haluavat - ja tekevät kaikkensa saavuttaakseen sen. Tee hänelle siis suorin sanoin selväksi, että sinä todella haluat hänet. Muista kuitenkin rehellisyys: tulipäinen oinas pettyy nopeasti, jos hän ymmärtää, ettet ole ollut täysin rehellinen kanssaan.

Härkä (21.4. - 20.5.)

Härät ovat tähtikartan kärsivällisiä ja pitkähermoisia etenijöitä, joten jos haluat jotain todella vakavaa härkämiehen kanssa, kannattaa aloittaa suhde ystävinä. Näytä hänelle, kuinka mahtava tyyppi olet viettämällä paljon aikaa hänen kanssaan.

Härät tarvitsevat kumppanin, jolla on syvempi yhteys hänen kanssaan. Osoita siis hänelle, että haluat sitoutua hänen kanssaan kaikilla tasoilla. Lisäpisteitä härältä saa, jos saat hänet nauramaan! Uskalla siis pitää hauskaa hänen kanssaan.

Kaksoset (21.5. - 21.6.)

Kaksoset ovat leikkimielisiä ja uteliaita, joten osoita, että sinussa on paljon kerroksia, joita tutkia! Yllätä kaksospoika viemällä hänet jonnekin, missä hän ei ole koskaan aiemmin ollut. Piristä häntä spontaaneilla ehdotuksilla ja seikkaile hänen kanssaan. Kaksosten kanssa vain mielikuvitus on rajana.

Rapu (22.6. - 22.7.)

Tunteelliset ravut syttyvät kosketuksesta. Kosketus ei tarkoita kuitenkaan päällekäyvää ilmiselvää flirttailua, vaan hienovaraista tapaa luoda yhteys empaattisen tähtimerkin edustajan kanssa.

Tee ravulle selväksi, ettet pelkää hänen tunteellista puoltaan ja herkkyyttään. Silloin hän rohkenee avata sydämensä sinulle.

Leijona (23.7. - 22.8.)

Leijonan kanssa saa usein nähdä vaivaa, jotta saisit kiinnitettyä hänen huomionsa. Turvaudu siis kaikkiin hurmaaviin piirteisiin, joita sinulla on. Leijonamiehen kanssa ei kannata jarrutella: laittaudu näyttävästi ja osoita selvästi, mitä haluat.

Suuret eleet ja dramaattisuus ovat leijonan mieleen.

Neitsyt (23.8. - 22.9.)

Neitsytmiehet voivat olla monimutkaisia, sillä he ovat erittäin analyyttisiä - joka tilanteessa. He ovat kuitenkin myös äärimmäisen luotettavia, joten näytä heille, kuinka empaattinen ja aito osaat olla. Silloin heidän ei tarvitse analysoida käytöstä ja tekojasi liikaa.

Neitsyet huomaavat pienimmätkin yksityiskohdat, joten ota hänen kanssaan rennosti, äläkä yritä pelata minkäänlaisia pelejä.

Vaaka (23.9. - 22.10.)

Vaaka rakastaa juhlia, joten miksi et järjestäisi kunnon kotibileitä - ja kutsuisi häntä vieraaksesi? Jos osoitat huumorintajusi, hurmaat hänet itsellesi hetkessä.

Kiinnitä huomiota myös yksityiskohtiin. Tiedätkö hänen suosikkioluensa tai -ruokansa? Varmista, että tarjoat sitä hänelle juhlien aikana.

Skorpioni (23.10. - 22.11.)

Skorpionit ovat intohimoisimpia tähtikartan miehiä, joten ota häneen intensiivinen katsekontakti. Skorpionit ottavat sen, mitä haluat. Joten kun luot yhteyden hänen kanssaan, parempi varoa: he varmasti tekevät ensimmäisen liikkeen sinua kohti.

Skorpionit ovat myös herkästi mustasukkaisia, joten flirttaile hänen kanssaan - mutta varmista, että hän ymmärtää, että hän on todellakin ainoa, jolla flirttailet

Jousimies (23.11. - 22.11.)

Seikkailunhaluinen jousimies rakastaa iloa ja nauramista, joten vie hänet katsomaan stand upia. Joskus menevä jousimies rakastaa myös yksinkertaisia koti-iltoja, mutta viettäkää nekin loistavalla tapaa: katsokaa hänen suosikkikomedioitaan ja tilatkaa jotain hyvää syötävää.

Kun jousimies tajuaa, miten mahtavaa kanssasi on, hän tekee kaikkensa pitääkseen sinut rinnallaan.

Lue myös: Horoskooppimerkkien seksikkäimmät piirteet listattiin: Mikä sinussa vetää puoleensa?

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat