Kuva: Fotolia

6 asiaa, joita tulisi miettiä ennen alastonkuvan lähettämistä

15.07.2016 14:15 - Senja Rapila

Vaikka alastonkuvien lähettäminen voi saada olosi hetkittäin seksikkääksi, kannattaa sitä kuitenkin harkita hieman tarkemmin.

Lähettääkö vai eikö lähetä, se on se suurin kysymys. Alastonkuvien lähettäminen voi olla joillekin suuri osa deittailukulttuuria, mutta kaikkien ei sitä tarvitse tehdä. Jos kuitenkin harkitset alastonkuvan lähettämistä, kannattaa pohtia muutamaa asiaa.

1. Miksi hän haluaa kuvan?

Jos olet flirttaillut tai sekstaillut henkilön kanssa pidempään, voi kysymys olla ihan ymmärrettävä. Jos kysymys kuitenkin tulee aivan puskista, miltei tuntemattomalta ihmiseltä, ei hän välttämättä halua kuvaa vain omille silmilleen nähtäväksi.

2. Onko henkilö luotettava?

Suurin osa ihmisistä haluaa luottaa toiseen osapuoleen, jolle lähettää alastonkuvansa. Näin varmistetaan, ettei henkilökohtainen otos päädy vahingossakaan suurempaan levitykseen.

Jos teillä ei ole molemminpuolista luottamusta ja pelkäät kuvan joutuvan vääriin käsiin, ei kannata kuvaa lähettää.

3. Olenko sujut ajatuksen kanssa?

Jos kysymys tekee sinun olosi epämukavaksi, on ihan hyväksyttävää tehdä kompromissi tai kieltäytyä kokonaan. Jos sinulta pyydetään kunnon alastonkuvaa, mutta et ole sujut ajatuksen kanssa, voit vaihtoehtoisesti jättää päällesi seksikkäät alusvaatteet. Se on ihan yhtä seksikästä.

4. Kasvot vai ei kasvoja?

Yksi suurimmista kysymyksistä on, kannattaako kuvaan laittaa kasvoja tai muita tunnistettavia elementtejä. Jos sinulla on tatuointeja, ne voi olla vaikeampi peittää. On kuitenkin tärkeää, että jos pelkäät vähänkin kuvan joutuvan vääriin käsiin, kannattaa kasvot jättää kuvasta suosiolla pois.

Jos et näytä kasvojasi kuvassa, voi sen ottaminenkin tuntua helpommalta. 

5. Lähetänkö kuvan hänen takiaan vai itseni?

Siinä on suuri ero, lähettääkö alastonkuvan koska tykkää vastaanottajasta todella paljon vai lähettääkö sen vuoksi, että haluaa toisen pitävän itsestään. Alastomuus ei välttämättä ole väylä siihen, että saa toisen huomion itselleen - ainakaan pidemmäksi ajaksi.

Syy siihen miksi lähetät alastonkuvan hänelle, pitäisi olla se, että haluat itse tehdä niin. Ei siksi, että hyötyisit siitä jollain tavalla tai yrittäisit miellyttää sillä jotain muuta.

6. Haluanko lähettää kuvan?

Kaikista tärkein kysymys. Haluatko sinä todella lähettää kuvan? Sinun yksityisyytesi ja kroppasi ovat vaakalaudalla, joten jos et halua lähettää kuvaa, älä lähetä. Jos kuvan pyytäjä suuttuu sinulle, jätä hänet omaan arvoonsa. Ehkä hän ei ole sinun arvoisesi.

Alastonkuvat ovat hyvin henkilökohtaisia ja voivat mahdollisesti liikkua vastaanottajalta eteenpäin. Älä anna ulkopuolisten paineiden vaikuttaa päätökseesi, sillä se on vain ja ainoastaan sinun päätöksesi lähetätkö kuvan vai et.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Naiset paljastavat: "Asiat, joista olen epävarma seksiä harrastaessani"

Lue myös: Opettele suihinoton mestariksi - katso 12 kohdan lista

Kilpailut

Uusimmat