Kuva: Fotolia

Vitsailevat parit ovat vahvoja yhdessä - 9 perustelua

01.11.2016 11:15 - Elisa Jalasjoki

Oman kumppanin kanssa on tärkeää jakaa samanlaisten arvojen lisäksi myös huumorintaju.

Pienet asiat tuovat usein suhteeseen mukaan oleellista kipinää. Niitä voivat olla muun muassa koskettaminen, ystävälliset eleet sekä kumppanin kehuminen. Yksi tärkeimmistä keinoista on kuitenkin huumorintaju. Yhteiset sisäpiirivitsit lähentävät ja luovat tunnetta yhteenkuuluvuudesta.

Katso alta syyt, miksi yhteisiä vitsejä kannattaa suhteessa vaalia.

Sisäpiirivitsit yhdistävät - Nämä vitsit ovat jotakin, mitä vain te kaksi yhdessä ymmärrätte. Ne kuuluvat vain teille, ja on ihanaa, kun on pieniä yhteisiä salaisuuksia. 

Saatte toisenne nauramaan - Sisäpiirivitsit ovat takuuvarma keino saada kumppanisi hymyilemään, ja toisinpäin. Suhteen tärkeimpiä piirteitä on saada toinen nauramaan. 

Piristävät huonoina päivinä - Oli kyse sitten omasta, tai kumppanin huonosta päivästä, sisäpiirivitsin avulla voit nostaa mielialaa nopeasti. Tarkkaan valitut sanat tekevät paljon.

Koette yhdessä uudestaan tutut hetket - Usein vitsit muodostuvat jonkin tarinan tai hetken ympärille. On hyvin mahdollista, että muistelette hauskoja tilanteita yhdessä vielä monet kerrat myöhemminkin. 

Ette tuomitse toisianne - Teillä on oma, yhteinen ja erikoinen huumorintajunne. Ette tuomitse toisianne vaikka toisen vitsi olisikin mauttoman puoleinen. Olet jatkuvasti kiitollinen siitä, että sinulla on joku, joka on kanssasi samalla aaltopituudella. 

Vitsit tuovat esiin lapsekkaat puolenne - Töiden, laskujen maksamisen ja vastuullisuuden keskellä on hyvä muistaa, että vitsailu tuo tarpeellista keveyttä arkeen. Nauraminen saa olon kevyeksi, eivätkä asiat tunnukaan enää niin vakavilta. 

Helpottavat vaikeina aikoina - Alamäkien aikana on tärkeää muistella niitä hetkiä, kun teillä on ollut yhdessä hauskaa. Se tuo uskoa ja jaksamista siihen, että löydätte onnen uudestaan, kunhan vain pääsette eteenpäin.

Muistuttaa yhteisestä huumorintajustanne - Omat ystävänne ja perheenjäsenenne eivät aina ymmärrä kaikkea mitä puhutte, mutta tärkeintä on se, että ymmärrätte itse tajuavanne toisianne. Säännöllinen muistutus tästä voi olla elintärkeää suhteen kannalta. 

Lähde: Female First

Lue myös: Pienet merkit kertovat todellisesta rakkaudesta - toteutuvatko suhteessasi?

Kilpailut

Uusimmat