Kuva: Fotolia

Raskaus voi sekoittaa pään - naiset jakavat hauskimmat hölmöilynsä

29.11.2016 10:45 - Rea Tallgren

Moni nainen saanee vertaistukea muiden kokemuksista. Vai miten on, oletko sinä itkenyt, kun et pystynyt tekstaamaan kissallesi tai soittamaan mikrolla?

Kun hormonitoiminta heittää häränpyllyä, voi olla vaikea ajatella loogisesti. Buzzfeed on kerännyt yhteen naisten kertomuksia raskausajan sekoiluistaan. Kokosimme hauskimmat alle. Pysytkö samaistumaan niihin?

"Yritin näppäillä mikroon puhelinnumeron ja hermostuin, kun se ei alkanut soittaa."

"Unohdin, miksi nenää kutsutaan. Niinpä sanoin sitä "nyppyläksi silmien välillä."

"Tulin kotiin ja halusin kuunnella vastaajaviestit. Mietin minuuttikaupalla, missä lankapuhelimemme on, kunnes muistin, ettei meillä ole ollut sitä 12 vuoteen."

"Seisoin mikron vieressä ja yritin saada sitä lämmittämään ruokaani, mutta se ei vaan mennyt päälle. Hermostuin, ja pillahdin itkuun, jolloin mieheni tuli paikalle, ja sulki mikron oven. Mikro luonnollisesti käynnistyi heti."

"Yritin tekstata kissalleni kysyäkseni, miten sillä menee kotona. Aloin itkeä, kun sitä ei löytynyt puhelimeni kontakteista."

"Minun piti täyttää virallinen lomake ja kaikki meni hyvin, kunnes minun piti kertoa ikäni. Minulla ei ollut mitään hajua siitä, kuinka vanha olin. Onneksi lääkäristä soitettiin minulle juuri silloin, ja pyysin heitä tarkistamaan ikäni."

"Yritin avata ulko-ovemme automme paristoavaimella."

"Ihmettelin, kun vessanpönttö ei vetänyt. Olin vessassa minuutteja, kunnes tajusin, että olin koko ajan yrittänyt saada pönttöä huuhtomaan painelemalla valonkatkaisijaa."

"Tein miehelleni eväät töihin. Ruokatauolla hän lähetti kuvan eväspussistaan, jossa oli kaksi paahtoleipää ilman yhden yhtäkään täytettä - ei edes voita."

"Yritin ottaa vitamiinini, mutta niiden sijasta kaadoinkin kupiksi asettamaani käteen vedet vesipullosta. Itkin sen jälkeen kymmenen minuuttia putkeen."

"Unohdin kaukosäätimen pakastimeen. Kaksi kertaa. Ja molemmilla kerroilla etsin säädintä kahden päivän ajan."

Lue myös: Nainen ikuisti raskautensa vaiheet - joka kuvassa sikiön kokoa vastaava eläin!

Lähde: Buzzfeed

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat