Kuva: Fotolia

5 asiaa, joista tiedät eron olevan paras vaihtoehto

30.11.2016 20:15 - Emma Ylistalo

Jo alkumetreillä voi huomata tietyistä asioista, jos suhteella ei ole tulevaisuutta.

Tietyistä asioista voi huomata jo suhteen alussa, jos suhteella välttämättä ole pitkää tulevaisuutta. Lue alta viisi asiaa, joista voit huomata jo alkumetreillä, ettei kyseinen kumppani kenties olekaan se oikea juuri sinulle. 

1. Jos pyrkimyksenne ovat täysin erilaiset

Jos olet sydämeltäsi tutkimusmatkailija, eikä mikään saa sinua innostumaan niin paljon kuin uudet paikat, mutta kumppanisi haluaa katsoa uusintoja sohvalla, kannattaa ehkä miettiä kaksi kertaa. Jos haluat kokea uutta koko ajan, mutta hän taas haluaa pysyä kaikin keinoin vanhassa ja turvallisessa, eikä kumpikaan ole valmis joustamaan, voi edessä olla ongelmia.

2. Hän ei koskaan lähde viereltäsi

Kumppani, joka haluaa viettää kaiken aikansa kanssasi saattaa alkuun vaikuttaa romanttiselta, mutta hän saattaa olla myös sellainen, joka yrittää estää sinua tekemästä kaikkea, mihin hän ei kuulu. Jos kumppanisi painostaa sinua jättämään omat harrastuksesi, ystäväsi ja intohimosi, kannattaa miettiä kaksi kertaa, onko suhde sen arvoinen.

3. Toivot hänen olevan motivoituneempi

Jos huomaat heti alussa ärsyyntyväsi hänen aikaansaamattomuuteensa, se tulee tuskin muuttumaan ajan myötä. Jos itse vietät suuren osan viikosta salilla, mutta hän vain puhuu salikortin hankkimisesta, voi olla, ettei hän ole se oikea. Kannattaa valita kumppani, jonka kanssa teette asioita samalla intohimolla ja intensiteetillä. Tuskin myöskään haluat kumppania, joka menee koko ajan sata lasissa, jos tykkäät itse ennemmin ottaa rennosti.

4. Hän ainoastaan puhuu

Jos kumppanisi kertoo, kuinka olet hänelle tärkeintä maailmassa, mutta hän katoaa juuri kun olet kipeänä ja haluat seuraa tai tarvitsisit apua muutossa, ei ehkä kannata tuhlata omaa aikaansa. Jos hänen tekonsa eivät vastaa hänen puheitaan, hän tuskin on sinulle sopivin kumppani.

5. Kemianne on... ok

Seksi saattaa muuttua paremmaksi kun suhde syvenee, mutta kemia harvoin lisääntyy myöhemmin. Etsi siis kumppani, joka alusta lähtien saa polvesi veltoksi.

Lähde: Cosmopolitan.com

Lue myös: "Hän piereskelee paljon" Asiat, jotka miehet oppivat vaimostaan vasta naimisiinmenon jälkeen

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat