Kuva: Fotolia

Kyllästyttääkö perinteinen uusivuosi? 4 syytä matkustaa yksin ulkomaille vuodenvaihteen ajaksi

27.12.2016 23:45 - Senja Rapila

Vuodenvaihteen suunnitelmista stressaaminen kuuluu monen suomalaisenkin tapoihin, joten ehkä nyt olisi oikea aika suunnata ulkomaille uudenvuoden viettoon.

Elite Daily -julkaisu listasi neljä syytä siihen, miksi jokaisen sinkun tulisi lähteä uudenvuoden viettoon yksin.

1. Vuodenvaihde saattaa olla vaivaannuttava hetki sinkuille.

Jos et innostu siitä ajatuksesta, että keskiyöllä ystäväpariskunnat suutelevat toisiaan ympärilläsi, on se hyvä syy ottaa suunta ulkomaille ja viettää vuosi täysin uudessa ympäristössä. Vaikka et pääsisikään eroon rakastuneista ja suutelevista pariskunnista, asennoidut tilanteeseen täysin eri tavalla, kun kyseessä ei ole omat ystäväsi. 

2. Onko parempaa, kuin aloittaa uusi vuosi uudessa paikassa?

On ymmärrettävää, että jokainen meistä miettii kulunutta vuotta vuodenvaihteen lähestyessä. Tässä tilanteessa voikin olla parempi, että viettää vuodenvaihteen jossain muualla kuin kotona.

Anna pieni hetki sille ajatukselle, että viettäisit uudenvuoden trooppisella rannalla Aasiassa, kattoterassilla Tokion yössä tai vaikkapa Australiassa, missä vuosi vaihtuu ensimmäisenä. Eikö kuulostakin houkuttelevalta?

3. Vuodenvaihde on oiva ajankohta matkustamiselle.

Vaikka pyhät ovatkin pääsääntöisesti kalliita ajankohtia matkustaa, voi sieltä löytyä myös yllättävän hyviä tarjouksia. Useimmat nimittäin haluavat päästä määränpäähänsä ennen keskiyötä, jolloin yölennot muuttuvat halvemmiksi.

Jos et siis välitä siitä, oletko maan tasalla vai lentokoneessa kilistelemässä keskiyöllä, kannattaa suunnata etsimään edukkaita uudenvuoden lentoja.

4. Yksin matkustaminen tuo mukanaan rajattomasti mahdollisuuksia.

Useimmat ihmiset ovat paljon helpommin lähestyttävämpiä silloin kun he matkustelevat yksin. Miksikö? Koska he eivät tukeudu vain omaan seuraansa, vaan haluavat herkemmin tutustua tuntemattomiinkin henkilöihin. 

Vaikka yksin matkustaminen saattaisikin tuntua pelottavalta, helpottaa jännitys ensimmäisen kerran jälkeen. Saatat lopulta löytää itsesi mitä erikoisemmista tilanteista, kun vain heittäydyt matkan vietäväksi ja tutustut rohkeasti uusiin ihmisiin.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Aloita uusi vuosi ilman krapulaa: 7 tehokasta vinkkiä

Lue myös: Perjantaikevennys: Muistatko, kun Pepe Willberg unohti milloin on uusivuosi?

Lue myös: Uusi vuosi, uusi elämä - asiat, jotka tekevät vuodesta paremman

Kilpailut

Uusimmat