Kuva: Fotolia

Sitomista rakastava, näykkijä... - Mitä huulipunasävyt kertovat naisen seksimieltymyksistä?

10.01.2017 17:15 - Senja Rapila - Luettu 7 999 kertaa

Tulipunaisen huulipunan käyttäjä haluaa tulla dominoiduksi ja mustan huulipunan käyttäjä puolestaan ei välitä suutelusta.

Jos käytät paljon huulipunaa - tai jos tunnet jonkun, joka käyttää - on hyvä lukea, mitä eri huulipunasävyt kertovat käyttäjän seksimieltymyksistä. Elite Daily listasi käytetyimpien huulipunien sävyt ja lyhyet selitykset siitä, millaisista leikeistä kukin käyttäjä on kiinnostunut.

Voit lukea sivuston vapaat suomennokset alapuolelta.

Tulipunainen

Tulipunaisen huulipunan käyttäjä pitää siitä, että häntä dominoidaan. Jos tuot hänelle käsiraudat, hän on välittömästi mukana leikissä.

Tulipunainen on väri, jota näkee muun muassa paloautoissa ja se merkitsee vaaraa. He, jotka käyttävät tulipunaista huulipunaa, pitävät siitä pienestä vaaran tunteesta ja haluavat kumppanin ottavan ohjat käteen, kuten esimerkiksi palomies tekee palon sattuessa.

Korallinpunainen

Korallinpunainen on monimutkainen väri, sillä se on uniikki ja hyvin villi. Tämän huulipunan suosijoista ei välttämättä heti päällepäin tajua, että kuinka villeistä leikeistä he pitävätkään makuuhuoneen puolella. Korallinpunaista huulipunaa eivät kuitenkaan ole kaikista hiljaisimpia, joten naapureille on hyvä postittaa korvatulppia jo valmiiksi.

Tummanpunainen

Tummanpunaista huulipunaa käyttävät henkilöt ovat mitä todennäköisimmin näykkijöitä. Tumma, mystinen huulipuna huutaa likaista puhetta ja huulen näykkimistä - ja ehkä hieman muidenkin ruumiinosien kevyttä näykkimistä.

Viininpunainen

Viininpunainen on klassikkoväri. Se on kirjallisuutta rakastavan, intohimoisuuden ja älykkyyden väri. Ja tietysti punaviinin.

Nainen, joka käyttää viininpunaista huulipunaa, suutelee sinua intensiivisesti ja vie sinut täysin toisiin svääreihin. Hän ei turvaudu leluihin, vaan käyttää kroppaansa ja seksuaalista voimaansa tehdäkseen illastanne ikimuistoisen.

Vaaleanpunainen

Vaaleanpunainen väri vihjaa siitä, että sitä alituisesti käyttävä henkilö pitää sidontaleikeistä. Ja miksikö? Koska vaaleanpunainen väri on niin viaton ja suloinen, että hän haluaa toisen osapuolen ottavan ohjat käsiinsä.

Musta

Mustaa huulipunaa käyttävät naiset eivät käytä aikaansa suuteluun, vaan ovat seksikkäitä, raa'an itsenäisiä naisia, jotka ottavat sen mitä haluavat. He eivät välitä siitä, mitä muut ajattelevat heistä. He pitävät seksistä, mutta eivät halua tuhria täydellistä huulipunaansa kenenkään kasvoihin.

Nude

Nude-huulipuna eli mahdollisimman beige meikki on merkki siitä, että sen käyttäjä haikailee seksistä. Koska väriä kutsutaan nudeksi, saa se välttämättä ajattelemaan seksiä ja alastomuutta. Lisäksi väri ei jätä suuria jälkiä imuttelukumppanin kasvoille - ja se on helppo korjata.

Huulikiilto

Huulikiillon käyttäjä ei välttämättä itsekään tiedä, mitä haluaisi makuuhuoneen puolella. Hän ei ole varma siitä, haluaako olla dominoiva vai alistuva osapuoli. Hän haluaa kokeilla molempia.

Ei huulipunaa

Vaikka toisin luulisi, ne naiset, jotka eivät käytä huulipunaa, saattavat olla niitä kaikista seksuaalisesti aggressiivisempia. He ovat niin itsevarmoja ja tietävät mitä haluavat, ettei heillä ole aikaa leikkiä täydellisen huulipunan metsästämisen kanssa. He ovat lainvalvojia, jotka kaatavat sinut sänkyyn ja antavat sinulle elämäsi opetuksen.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Vältä yleiset virheet huulipunan laitossa - 5 kikkaa, joiden avulla onnistut varmasti

Lue myös: Miten estää huulipunan tarttuminen viinilasiin? Ratkaisuna on yksinkertainen kikka

Suosittelemme

Uusimmat