Kuva: Fotolia

Salarakkaan raadolliset paljastukset: Merkit, jotka kielivät vahvasti pettämisestä!

15.02.2017 19:15 - Erica Alaluusua

Jos kumppanisi puhelimeen ilmestyy näytönlukitus tai tarinat sisältävät ristiriitoja eikä suhteessanne ole kunnon luottamusta, voi sinulla olla syytä huoleen.

Parisuhteessa voi tulla vastaan hetkiä, jolloin luottamus kumppaniin joutuu koetukselle. Aina ei pahin tietenkään ole kyseessä eikä vainoharhaiseksi kannata ryhtyä, mutta jos kumppanin käytös kuitenkin epäilyttää, saattavat erään salarakkaaksi tunnustautuvan ja suosittua deittailusivustoa käyttävän naisen, JeanMarien, paljastukset kiinnostaa sinua. 

JeanMarie kertoo Elite Daily -sivustolle, että hän on itsekin tullut petetyksi. Auttaakseen muita uskottomuutta sisältävissä parisuhteissa eläviä, hän kertoo omat kokemuksensa siitä, miten miehet käyttäytyvät peitelläkseen salasuhdettaan. 

Hän valehtelee

JeanMarien mukaan ensisijainen huolenaihe on valehtelu. Hän kertoo tapailleensa naimisissa ollutta miestä, joka valehteli olevansa asumuserossa.

- Hän saattoi ottaa sormuksensa pois, eikä koskaan puhunut perheestään, suhteestaan tai elämästään kotona. Kun sain tietää avioliitosta hän kertoi eronneensa, mutta tiesin hänen valehtelevan, JeanMarie kertoo.

- Jos hänen tarinoissaan on ristiriitoja, huomauta siitä. Tätä hän ei osaa odottaa, jolloin hän kertoo totuuden tai puhuu tavalla, joka paljastaa, että hän valehtelee.

Hänen käteisnostonsa lisääntyvät merkittävästi

JeanMarien mukaan pettäjä käyttää usein merkittävän määrän rahaa salarakkaaseensa. Jotta rahojen käyttökohde pysyisi piilossa, nostaa pettäjä useammin rahaa, jottei kumppani saisi tietää rahojen todellista menopaikkaa. 

Työaikataulut muuttuvat 

Pidentyneet työpäivät ja yllättävät työpuhelut voivat joskus olla merkki siitä, että kumppanisi käyttää "työaikaansa" myös muihin aktiviteetteihin. JeanMarie varoittaa, että tilanne on erityisen huolestuttava, jos kumppanillesi ilmaantyy yhtäkkiä useita työmatkoja sekä -puheluita. Varoittava merkki on myös se, jos hän soittelee sinulle kertoakseen nukkuvansa ystävänsä kotona pitkän illan jäljiltä.

Seksi ei enää kiinnosta

- Hän saa sitä jostain muualta, JeanMarie toteaa ja vinkkaa, kuinka asiaa olisi hyvä tarkastella: 

- Anna hänelle hieronta, tee hänen suosikkiateriansa ja katso, jos nämä saavat muutoksia aikaan. Jos hän harrastaa kanssasi seksiä, toivoa on yhä. Jos ei, hän ei välttämättä enää viehäty sinusta.

Hän tarkkailee puhelintaan jatkuvasti

Jos kumppanisi ottaa puhelimensa usein esille ja piilottelee näyttöä sinulta, on hyvin mahdollista, että hän pettää. Erityisesti jos hän ei aikaisemmin ole salaillut puhelimensa tapahtumia, on sinulla aihetta huolestua. Toinen huomioitava merkki on, että kumppanisi yllättäen hankkii puhelimeensa näytönlukituksen.

Hänen ulkonäkönsä alkaa muuttua

Mikäli kumppanisi ulkoinen olemus alkaa saada muutoksia, voi asia joissain tapauksissa johtua suhteen ulkopuolisen henkilön miellyttämisestä. Jos hiusten leikkaus tai väri muuttuu, pukeutumistyyli saa uusia sävyjä tai treenaaminen lisääntyy, voi asiaan olla hyvä kiinnittää huomiota, mikäli et voi täysin luottaa kumppaniisi.

- Miehet ovat yksinkertaisia. Kun he kokevat napanneensa sinut, he lakkaavat pyrkimästä tekemään sinuun vaikutuksen. Tämän jälkeen he alkavat tehdä vaikutusta seuraavaan kohteeseen, JeanMarie toteaa.

Pelkästään uudet farkut tai hiustyyli ei yksinään ole suuri huolenaihe, mutta radikaaleihin muodonmuutoksiin tulisi suhtautua vakavasti suhteissa, joissa luottamus ei ole itsestäänselvää.

Lue myös: Onko sinua petetty? Lue, kuinka uskottomuus näkyy uudessa suhteessasi

Lue myös: Piirteet, jotka yhdistävät onnellisia parisuhteita - löytyvätkö omastasi?

Lue myös: Onnettomissa parisuhteissa eläviä yhdistää ikävä asia – eihän koske sinua?

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat