Kuva: Fotolia

Katsooko mies huuliisi puhuessaan? Yllättävät merkit paljastavat kiinnostuksen

16.02.2017 22:15 - Erica Alaluusua

Jos haluat varmistaa molemminpuolisen ihastuksen ennen treffipyyntöä, voi kehonkielen tarkkailu olla avuksi.

Parisuhde-ekspertti Tracey Cox paljasti brittiläiselle Daily Mail -lehdelle, kuinka miehet käyttäytyvät ollessaan kiinnostuneita vastakkaisen sukupuolen edustajasta. Välillä kiinnostusta on vaikeaa arvioida, ja alla oleva lista paljastaakin Coxin mukaan asiat, joita ei aikaisemmin ehkä ole osannut yhdistää kiinnostuksen merkeiksi.

Kolme katsetta lyhyen ajan sisällä

Ensimmäinen katse johtuu puhtaasti siitä, että ohitit hänen näkökenttänsä. Toinen katse johtuu siitä, että hän huomasi sinun olevan nainen. Kolmas ja tärkein katse kertoo kiinnostuksesta.

Sukkien nostaminen ylöspäin

Tämä on jäänne historiasta, sillä aikoinaan erityistilaisuuksiin pukeuduttiin harvoin. Vanhoissa, huonosti istuvissa puvuissa joutui sukkia nostamaan jatkuvaksi näyttääkseen paremmalta. Tahaton tapa on kuitenkin jäänyt elämään merkiksi, että mies haluaa näyttää hieman paremmalta edessäsi.

Haarojen osoittelu

Kiinnostuessaan mies saattaa laittaa kätensä lanteille siten, että sormet osoittavat hänen haarojaan. Näin hän pyrkii täysin tahattomasti saamaan katseesi jalkoväliinsä. Tästä kielii myös miehen tapa istua jalat haarallaan ollessaan sinua vastapäätä.

Jalat osoittavat sinuun

Jos pidämme jotakuta kiinnostavana, osoitamme heitä huomaamattamme käsillä tai jaloillamme. Jopa varpaiden tai kämmenien osoittaminen sinuun voi kertoa ihastuksesta.

Kasvojen koskettelu

Mielitiettynsä lähettyvillä mies saattaa silitellä poskiaan, kosketella korviaan tai hieroa leukaansa. Siihen liittyy hermostuminen lähettyvilläsi sekä tarve kohentaa asentoaan.

Silmät liikkuvat kolmiossa

Kun katsomme ihmistä, jonka kanssa emme ole läheisiä, silmämme tekevät siksak-liikettä. Katsomme keskustelukumppania silmiin, mutta sisällytämme suun kuvaan katsomalla alas. Kun alamme flirttailla, käytämme enemmän aikaa suun katsomiseen. Muodostamamme näkökenttä voi laajentua jopa kaulan ja rintamuksen alueelle.

Hän katsoo paljon huuliasi

Mitä enemmän hän on kiinnostunut, sitä enemmän hän katsoo suutasi puhuessaan kanssasi. Ja kyllä, hän saattaa miettiä millaista olisi suudella sinua.

Silmien räpyttely

Pitäessään näkemästään, laajenevat pupillit ja silmien räpyttely lisääntyy. Tätä voi myös testata lisäämällä omaa räpyttelyään, sillä sinusta kiinnostunut pyrkii samaan räpyttelytahtiin kanssasi.

Hän asettautuu niin, että jäät seinää vasten

Jos kiinnostuksen kohteesi keskustelee kanssasi siten, että nojaat itse seinää vasten ja hän on edessäsi, on se hyvä merkki, sillä tällä tavalla hän luo välillenne yksityisen tilan. Usein myös käsi nojaa seinää vasten jättäen sinut ikään kuin vangiksi, mikä varmistelee olettamusta, että hänkin on kiinnostunut.

Pyöreillä esineillä leikittely 

Kun mies ottaa seurassasi pyöreän esineen leikkiäkseen sillä, on se merkki kiinnostuksesta. Kyseessä voi olla esimerkiksi pullo tai tölkki jota hän pyörittelee käsillään. Selitys on hyvin yksinkertainen, sillä pyöreät esineet muistuttavat miehiä rinnoista.

Lue myös: Oletteko oikeat toisillenne? 7 merkkiä kertovat

Lue myös: Kysymyksen toistaminen, hiusten näpertely - valehtelevan ihmisen tunnistaa selkeistä merkeistä

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat