Kuva: Fotolia

Miehet paljastavat, mitä he eivät naisissa ymmärrä - yllättävätkö hauskat vastaukset?

19.02.2017 21:15 - Erica Alaluusua

Etenkin ulkonäköön liittyvät toimenpiteet koettiin hämmentäviksi.

Reddit-sivusto kysyi mieskäyttäjiltään, mitkä naisten tekemät asiat hämmentävät heitä eniten, ja niistä hauskimmat on nyt kerätty yhteen. 

Alla olevista kommenteista tulee hyvin ilmi, etteivät miehet eivät aina ymmärrä jokaista naisten toimenpidettä. Etenkin kauneudenhoitoon liittyvät asiat ovat sellaisia, jotka eivät vähemmän laittautuvan henkilön tajuntaan ehkä iskostu.

"Vessaan meneminen porukalla."

"En ymmärrä, kuinka vessapaperi kuluu niin nopeasti."

"Kalliit kampaamokäynnit, joiden jälkeen hiukset näyttävät täsmälleen samalta."

"Tarvitsetteko oikeasti 15 erilaista purkkia käydessänne suihkussa? Shampoon ja suihkugeelin lisäksi minulla ei ole hajuakaan, mitä muut tavarat ovat. Ja kuinka suihkussa käymisessä voi kestää yli 30 minuuttia?"

"Kulmakarvojen nyppiminen. Ymmärrän, jos nypit muutaman karvan tehdäksesi kulmistasi symmetriset tai vähentääksesi tuuheutta. En kuitenkaan käsitä kaikkien karvojen nyppimistä ja piirtämistä uudelleen."

"Meikkaaminen silloin, kun hän aikoo olla koko päivän kotona."

"Miksi puhutte poikaystävistänne niin kuin he olisivat jonkinlaisia koiria? 'Häntä ei ole vielä koulutettu, mutta se on työn alla. Hän on kotiarestissa'."

"Ensin hän käyttää satasia koruun, jota pitää kolme kertaa vuodessa, ja sitten tuomitsee minut moottoripyöräilykypärän ostamisesta, jota käytän joka päivä useita tunteja."

"En ole koskaan ymmärtänyt, miksi naiset puhuvat tyttöporukassa seksistä. Keskustelujen yksityiskohtaisuus on naurettavaa. Minusta olisi todella epämukavaa puhua miehille samoilla termeillä, se olisi mielestäni liian henkilökohtaista."

"Pienet Clutch-laukut. Pieni, kurja ja tyylitön laukku, jota joudut kantamaan kädessäsi koko illan. Luoja, hanki hihna."

"En tiedä, onko se typerää, mutta miksi kannatte mukananne laukkuja, jotka painavat enemmän kuin vastasyntynyt lapsi?"

"Tyttöystävälläni on käytössään 98 prosenttia vaatehuoneestamme. Hän silti valittaa jatkuvasti, ettei hänellä ole mitään päällepantavaa. Minulla on yhdestä rekeistä puolikas käytössäni ja koen, että voisin silti vähentää vaatemääräni puoleen ja tulla silti toimeen. En ymmärrä häntä, enkä ole varma haluanko ymmärtää."

"En tule koskaan ymmärtämään korkokenkiä. Kyllä, ne saavat takamuksesi näyttämään hyvältä ja parantavat ryhtiäsi, mutta onko se kävelykyvyn menettämisen arvoista?"

Lähde: Reddit

Lue myös: Asiat, joita naiset ihmettelevät miehissä - lue huvittavat tarinat

Lue myös: Molemmalle sukupuolelle ominaisia käytösmalleja tutkittiin - naiset, tunnistatteko itsenne?

Kilpailut

Uusimmat