Kuva: Fotolia

7 asiaa, joita naiset uskaltavat tehdä vain pitkässä parisuhteessa - kuulostavatko tutuilta?

27.02.2017 21:00 - Senni Loikala

Pitkässä parisuhteessa uskalletaan olla noloja kumppanin seurassa, syödä herkkuja niin hyvällä ruokahalulla, että kasvot sotkeutuvat, ja pussata kultaa aamulla ennen hampaiden pesua.

Niin naiset kuin miehetkin usein vapautuvat pitkässä parisuhteessa ja tekevät asioita, jotka eivät olisi juolahtaneet mieleenkään sinkkuaikoina. Listasimme alle asioita, joita moni pitkässä parisuhteessa elävä nainen voi huomata tekevänsä. 

1) Nykyään kumppanisi tietää, ettei naisen kauneudessa ole mitään yliluonnollista. Hän on nähnyt sinut pää täynnä papiljotteja ripsentaivuttaja kiinni silmässäsi.

2) Piereminen miespuolisen henkilön seurassa tuntui sinkkuaikoina utopistiselta. Pitkässä parisuhteessa paukutteleminen on jopa hauskaa.

3) Herkkuhimon iskiessä et enää mieti, että vastapuolisko näkee sinut ahmattina. Voit popsia sipsejä niin nopeaan tahtiin, että juustonaksuja tipahtelee huomaamattasi lattialle ja suusi ympärys jää suolaiseksi.

4) Henkilökohtaisen hygienian pettäminen ei enää tunnu maailmanlopulta. Suutelet kultaasi heti herättyäsi, vaikka et ole vielä pessyt hampaitasi. Tiedät, ettei hän myöskään pidä sinua inhottavana, vaikka urheilukenkäsi tuoksuvat kaikkea muuta kuin kukkasilta.

5) Sinkkuaikoina pelkäsit, että miehet pakenevat pitkäaikaisista elämän haaveista puhuttaessa. Nyt pystyt lepertelemään televisiossa näkemällesi vauvalle ilman, että luulet kultasi saavan pakenemisreaktion aiheuttavan ahdistuskohtauksen.

6) Käyt nykyään vessassa ilman, että yrität peittää asioilla käymisesi ääniä valuttamalla vettä kraanasta. Et myöskään enää estä kumppaniasi menemästä heti jälkeesi vessaan hajujen takia.

7) Aikoinaan uskottavuus oli sinulle tärkeää, mutta nykyään uskallat olla erittäin nolo kultasi seurassa. Jos mieleesi putkahtaa lamaannuttavan huono puujalkavitsi, et jätä sitä kertomatta.

Lue myös: Ellinoora, 22: "Kun parisuhteessa räiskyy, asiat koetaan isosti"

Lue myös: Vilma, 23: "Parhaimmillaan rakkaus rauhoittaa"

Lue myös: Ida, 20: "Annoin pettämisen anteeksi - mutta en tekisi sitä enää toiste"

Lue myös: Henri, 29: "On kylmää ja lapsellista jättää toinen viestillä"

Lue myös: Saara, 29: "Tietyt ihmiset on tuotu elämäämme tietyksi ajaksi"

Kilpailut

Uusimmat