Kuva: Fotolia

Miehet paljastavat, miksi kiinnostus naiseen lopahtaa - lue rehelliset syyt

28.03.2017 22:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Liialliset odotukset ovat yksi niistä syistä, jotka voivat rikkoa muuten täydellisenä alkaneen suhteen.

Vaikka unelmiesi mies olisi umpirakastunut sinuun ensihetkestä lähtien, ei tämä kiihko välttämättä kestä niin pitkään kun haluaisit.

Kiinnostuksen äkkinäiselle lopahtamiselle voi olla miljoonia syitä, mutta Elite Daily -sivusto listasi kolme erilaista syytä, jotka miesten kertoman mukaan ovat yleisimpiä syitä kiinnostuksen lopahtamiseen.

Voit lukea kolme sivuston listaamaa kohtaa alapuolelta.

1. Sinulla on liikaa odotuksia

Oletko rynnännyt suhteeseen suurien odotusten kera? Oletko suunnitellut jo sitä, kuinka viet hänet seuralaiseksesi siskosi seuraavana syksynä järjestettäviin häihin? Oletko jo päättänyt pääsi sisällä sen, milloin muutatte yhteen? 

Tämä ajattelutapa voi olla usein vaarallinen, sillä miehet aistivat tämän ajatusmaailman helposti. Jos sinulla on joku tavoite ja agenda, se viestii orastavan suhteen toiselle osapuolelle vaaran merkkejä.

Odotukset myös luovat pettymyksen tunteita. Jos suunnittelet asioita eteenpäin ja kuvittelet tiettyjen asioiden tapahtuvan tietyllä tavalla, pettymyksen tunne saattaa vallata mielesi, kun asiat eivät menekään juuri suunnittelemallasi tavalla. Ratkaisu tähän on se, että päästät irti odotuksista ja nautit juuri siitä hetkestä hänen kanssaan.

2. Ette ole yhteensopivia

Ehkä seksuaalinen kemianne menee yksi yhteen, mutta olette muuten täysin erilaisia ihmisiä. Tämän vuoksi sinun täytyykin tutustua toiseen ensin, ennen kuin voit tietää oletteko oikeasti sopivia toisillenne. Silloin tiedätte, pidättekö toisistanne ihmisinä. Ja että arvostatteko samanlaisia asioita.

Jos sinusta tuntuu, että sinun täytyy pitää hänet jatkuvasti kiinnostuneena, yrität mitä todennäköisimmin saada ei-yhteensopivan parin sopimaan yhteen pakottamalla.

Vaikka aloittaisittekin yhdessä samalta aaltopituudelta, ei se tarkoita sitä, että hänen kiinnostuksensa kestäisi ikuisuuksiin. Siinä vaiheessa kun tutustutte toisiinne kunnolla, todelliset luonteenne heijastuvat ja saatatte huomata, että olette täysin erilaisia ihmisiä.

3. Asiat muuttuvat liian mukaviksi

Tämä ei tarkoita suinkaan sitä, että tekisit jotain väärin. Siinä ei ole mitään väärää, jos tuntee olonsa mukavaksi jonkun toisen seurassa. Mukavuus kun on terveellisen parisuhteen yksi vaateista.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kannattaisi käydä pissalla heti alkuun vessan ovi auki tai olla käyttämättä meikkiä. Suhteen alussa on hyvä pitää itsensä sen verran kurissa, ettei tyydy liikaan mukavuuteen.

Vaikka olisitkin löytänyt ihmisen, jonka kanssa voit olla täysin oma itsesi, kannattaa silti nähdä vaivannäköä sen eteen, että suhde ei muutu liian nopeasti liian arkiseksi. Tee se itsesi - ja potentiaalisen kumppanisi - takia.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Piknik luonnossa vai Netflixiä kotisohvalla? Horoskooppisi kertoo, millaisille treffeille haluat

Lue myös: Zombiettaminen on monelle tuttu deittailuilmiö - onko käynyt myös sinulle?

Lue myös: Nainen toi isänsä kuoleman avoimesti esiin Tinderissä - saadut vastaukset järkyttävät

Kilpailut

Uusimmat