Kuva: Fotolia

Houkuttaako kumppanin eksän vakoilu somessa? Yksinkertaiset toimintaohjeet leviävät

05.04.2017 21:15 - Erica Alaluusua

Kiinnostus vakoilla kumppanin entisiä heiloja sosiaalisessa mediassa voi olla suuri. Ikävään päänvaivaan leviää nyt yksinkertaiset toimintaohjeet, jotka voivat helpottaa oloasi.

Elle-lehdessä on juttusarja, jossa ihmiset pääsevät paitsi avautumaan ongelmistaan, niin he saavat pulmiinsa myös nasevat vastaukset. Yhden tuoreimman avauksen teki nainen, joka myönsi, ettei hän voinut lakata seuraamasta kumppaninsa ex-tyttöystävää sosiaalisessa mediassa.

Nainen kertoo katsovansa kumppaninsa ex-tyttöystävän Instagram- ja Facebook-tiliä useamman kerran päivässä, vaikkei ole koskaan tavannutkaan kyseistä henkilöä. Nainen kertoo, että epämiellyttävä tapa horjuttaa hänen itsetuntoaan.

Katso alta netissä puhuttanut vastaus ongelmaan, joka saattaa koskea yllättävän monia.

Mitä tehdä, jos vakoilet kumppanisi ex-rakasta netissä?

"Päästäksesi eroon tavastasi, tässä ovat kolme ensimmäistä neuvoa, jotka jokainen neuvoo sinua kokeilemaan: 

1. Pysy poissa sosiaalisesta mediasta.

2. Lakkaa seuraamasta häntä Facebookissa ja Instagramissa.

3. Poista kaikki sosiaalisen median sovelluksesi.

Mahtavat säännöt vai mitä? En kuitenkaan usko, että kukaan, jolta puhelinta ei ole viety on koskaan seurannut näitä. Niinpä annan sinulle neljä sääntöä lisää:

4. Kirjoita ylös kolme asiaa, joita rakastit itsessäsi ennen ex-tyttöystävän taustojen selvittämistä. Tämä tarkoittaa kolmea uutta asiaa joka kerta, kun mietit etsiväsi naisesta lisää informaatiota.

5. Päätä kävellä reilu kilometri joka kerta, kun seuraat hänen tai hänen ystäviensä tekemisiä netissä. Sinulla on jalat sen vuoksi, että voit muuttaa ajatussuuntaasi toiseen.

6. Ryhdy vapaaehtoiseksi nuorille, joita kiusataan netissä. Nuori nainen, joka kokee, ettei hänellä ole ketään jonka puoleen kääntyä, olisi kiitollinen kuullessaan sinusta.

7. Muista aina, että sinä ja julkaisemasi päivitykset voivat saada toiset tuntemaan itsensä surkeaksi, ja jatkuva onnellisuuden jakaminen sosiaalisessa mediassa luo kateutta, ei onnellisuutta. Onnea matkaan!"

Lue myös: Älä kajoa kumppanisi puhelimeen! Viisi painavaa syytä

Lähde: Elle

Kilpailut

Uusimmat