Kuva: Fotolia

Haaveissa toiset treffit? 9 vinkkiä, joiden avulla onnistut

11.04.2017 11:15 - Emma Ylistalo

Ensimmäisten treffien jälkeen kannattaa odottelun sijaan laittaa rohkeasti viesti.

Tuntuuko sinusta välillä, että olet käynyt useilla treffeillä, mutta jatkoa seuraa liian harvoin? Lue alta yhdeksän vinkkiä, joiden avulla toiset treffit ovat toivottavasti edes hieman lähempänä.

1. Jutelkaa ennen ensimmäisiä treffejä

Varsinkin jos kyseessä on sokkotreffit, on todella tärkeää jutella ennen ensimmäisiä treffejä.Näin saatte hyvän perustan keskustelulle, kun tiedätte jo hieman toisistanne.

2. Pidä ensimmäiset treffit yksinkertaisina

Ensimmäisillä treffeillä on tarkoitus tutustua toiseen, joten pidä se pääasiana. Ekoilla treffeillä ei tarvitse tuhlata paljon rahaa, eikä tekemisen tarvitse olla maatamullistavaa. Kun pidät asiat yksinkertaisena alussa, voitte suunnitella tulevaisuudelle erikoisempia treffejä.

3. Älä puhu liikaa

Hiljaisia hetkiä tulee luultavasti aivan väkisin, niitä on turha pelätä liikaa. Kaikkia yksityiskohtia itsestään ei ehkä kannata paljastaa ensimmäisillä treffeillä - eikä ainakaan ainoastaan täyttääkseen hiljaisuuden.

4. Etene rauhallisesti

Ensimmäisillä treffeillä ei välttämättä tarvitse onkia tietoja sellaisiin asioihin kuin lasten lukumäärään tai hääsuunnitelmiin. Ensimmäisillä treffeillä on kyse hauskanpidosta ja toiseen tutustumisesta. Anna vasta myöhäisempien treffien tuoda selville, onko hän sinulle se oikea.

5. Menkää syömään

Jos tutkimusta on uskominen, syömässä tai drinkeillä käyminen ensimmäisillä treffeillä johtaa todennäköisesti myös toisiin. Kun mahamme ovat täynnä ja istumme kasvotusten toista kohti, on todennäköisempää, että haluamme nähdä hänet jatkossakin.

6. Älä ole töykeä

Hyvät tavat ja ensivaikutelma on tärkeä. Käyttäydy siis hyvin, niin olet jo paljon lähempänä toisia treffejä.

7. Suunnittele seuraavat treffit ensimmäisten aikana

Älä ujostele, jos haluat treffikumppanisi kanssa ulos uudestaankin. Tuo asia rohkeasti esille ja voitte kenties yhdessä suunnitella, mitä teette seuraavilla.

8. Lähetä viesti treffien jälkeen

Jos olet kiinnostunut, sinun ei tarvitse esittää vaikeasti tavoiteltavaa. Jos sinulla oli hauskaa, voit hyvin lähettää viestin treffien jälkeen ja kertoa sen. Näin toiset treffit tulevat myös todennäköisemmin kuin silloin jos esität, ettei sinua kiinnosta.

9. Ole oma itsesi

Ja se kaikkein tärkein: ole aidosti oma itsesi. Luultavasti haluat asioiden sujuvan hyvin, mutta älä anna sen estää sinua olemasta täysin itsesi. Jos deittikumppanisi ei pidä sinusta juuri sellaisena kuin olet, hän ei ole aikasi arvoinen.

Lue myös: Haluaako hän kanssasi toisille treffeille? Kiinnitä huomiota 6 asiaan

Lähde: Family Share

Kilpailut

Uusimmat