Kuva: Fotolia

Onko parisuhteesi ongelmissa? Yksi asia saattaa paljastaa totuuden

22.05.2017 16:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Tutkijoiden mukaan sosiaalinen media saattaa kertoa sen, onko suhteessa kaikki hyvin.

Tuntuuko sinusta siltä, että parisuhteessasi saattaa olla joitain ongelmia? Jos vastasit kyllä, kannattaa sinun lukea tämä. Tutkijoiden mukaan on nimittäin olemassa yksi asia, joka kertoo siitä, että kaikki ei ole kunnossa.

Tutkijoiden mukaan sosiaalisen median, kuten Facebookin ja Instagramin käyttötapa saattaa kertoa nimittäin suhteen tilasta yllättävänkin paljon. Tutkimustulosten mukaan ne pariskunnat, jotka ovat huolissaan oman parisuhteensa tilasta, jakavat muita enemmän kuvia ja päivityksiä omaan parisuhteeseensa liittyen.

Sen sijaan he, jotka kokivat olevansa suhteessaan onnellisia, pitivät kaikista mieluiten parisuhteensa lähes kokonaan poissa sosiaalisesta mediasta.

Tietenkin on selvää, ettei suhdetta voi sanoa huonoksi, jos jakaa kuvia romanttiselta lomamatkalta. Kannattaa kuitenkin muistaa, että epävarmuus voi myös johtaa siihen, että yrittää vakuutella onnellisuuttaan kuvilla ja rakkautta täynnä olevilla päivityksillä.

Mistä sitten tietää, että on saanut rinnalleen elämänsä rakkauden? Olemme aiemmin uutisoineet merkeistä, joista tiedät. Ne pääset katsomaan täältä.

Lue myös: 8 asiaa, jotka tapahtuvat silloin, kun suhde on vakaalla pohjalla

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat