Kuva: Fotolia

Unohda vaivaannuttavat ensitreffit - 7 vinkkiä täydellisiin tärskyihin

29.05.2017 22:15 - Senja Rapila

Mikäli treffit hermostuttavat, voi rohkaisuryyppy tuntua hyvältä idealta. Se ei kuitenkaan loppupeleissä auta, joten soita sen sijaan parhaalle ystävällesi.

Voit lukea kaikki Elite Dailyn listaamat vinkit ensitreffeille alapuolelta.

1. Luovu small talkista

"Turhanpäiväinen" rupattelu voi olla monissa tapauksissa vaivaannuttavaa. Keskity sen sijaan kyselemään asioita treffikumppanistasi, hänen intohimoistaan ja haaveistaan.

2. Älä ota rohkaisuryyppyä

Koska yksi rohkaisuryyppy ennen treffejä voi muuttua helposti kahdeksi tai kolmeksi, ja loppupeleissä ilmestyt ensitreffeillenne hieman viinankatkuisena, hiprakkaisena, eikä välttämättä treffikumppanisi arvosta sitä. Älä siis tissuttele ennen treffeille menemistä, vaikka sinua hermostuttaisi kuinka paljon. Se tekee tilanteesta vain pahemman.

(kuva: Fotolia)

3. Soita parhaalle ystävällesi

Jos sinua hermostuttaa, parhaalle ystävälle soitto voi auttaa sinua huomattavasti. Tai vaikka omalle äidille soittaminen. Kun puhut asiasta itsellesi tärkeän henkilön kanssa, hän voi onnistua rauhoittamaan hermojasi. Kun hän tsemppaa ja kertoo, että pystyt siihen, tunnet olosi rauhallisemmaksi ja valmiiksi koettelemukseen.

4. Vähennä viestittelyä edellisinä päivinä

Vaikka olisittekin tekstailleet tauotta viimeisimmät viikot tai päivät, hissuttele hieman päivinä ennen ensimmäisiä treffejänne. Ensitreffit voivat muuttua nopeasti hieman vaivaannuttaviksi, mikäli olette jo puhuneet kaikesta. Jos hidastat hetkeksi tahtia tekstiviestitse, keksitte varmasti enemmän juteltavaa kasvotusten.

(kuva: Fotolia)

5. Jos päätät nauttia alkoholia...

...pidä huoli siitä, että myös treffikumppanisi on valmis ottamaan lasillisen. Jos haluat löysätä hermojasi yhdellä tai kahdella viinilasillisella tai oluella, tee se vain silloin, jos treffikumppanisikin nauttii alkoholia. Yhdessä pieneen hiprakkaan itsensä juominen voi osoittautua ihan hauskaksikin kokemukseksi.

6. Luovu puhelimestasi

Kultainen sääntö. Älä koske puhelimeesi varsinkaan ensitreffien aikana. Se saa treffien toisen osapuolen olon helposti vaivaantuneeksi, eikä se tee hyvää treffien yleisfiilikselle.

Jos haluaisit kuitenkin näyttää hänelle jotain puhelimestasi, yritä olla tekemättä sitäkään. Todennäköistä on, että saat viestejä juuri sillä hetkellä, ystäviltäsi tai miehiltä tai naisilta. Mikä olisikaan vaivaannuttavampaa kuin se, että ystäväsi pommittavat sinua sillä samaisella hetkellä ja kyselevät, että kuinka treffit menevät.

(kuva: Fotolia)

7. Älä ota treffejä niin vakavasti

Kyllä, mitä vain voi tapahtua. Suhde voi kestää vielä tulevat vuosikymmenet tai sitten se ei kestä edes seuraaville treffeille. Tärkeintä on kuitenkin rentoutua ja nauti ajasta, jonka saat viettää treffikumppanisi kanssa. Elä hetkessä.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: 9 asiaa, joista ihmiset valehtelevat ensitreffeillä – sorrutko sinä?

Lue myös: Älä stalkkaa tulevaa deittiä somessa - syyt ovat painavia

Kilpailut

Uusimmat