Kuva: Fotolia

Voiko yksi nainen tyydyttää miehen koko loppuelämän ajan? Miehet vastaavat

05.06.2017 18:15 - Senja Rapila

Monet ovat sitä mieltä, että rakkaus ja seksi yhdistettynä tarkoittavat parempaa seksielämää, jonka vuoksi yhdenillanjuttuja ei enää kaivata edes 20 avioliittovuoden jälkeen.

Mitä mieltä miehet ovat yksiavioisuudesta? Sitä on selvitetty tällä kertaa Reddit-palvelussa, jossa miehet ovat kertoneet rehellisesti tuntemuksistaan.

Suurin osa vastanneista miehistä on sitä mieltä, että yksi kumppani riittää tyydyttämään heidät koko loppuelämän ajaksi, mutta jotkut kuitenkin vannovat vapaan suhteen nimeen pitkässä suhteessa.

Voit lukea kaikki miesten vastaukset alapuolelta.

"Toistaiseksi vielä menee hyvin. Yli 20 vuotta yhden henkilön kanssa ja löydämme silti uusia asioita mitä voimme kokeilla, ja löydämme parempia keinoja tyydyttää toisiamme. Toki se vaatii vaivannäköä, mutta lyön vetoa, että yhden kumppanin kanssa oleminen pitkäaikaisesti voi johtaa parempaan seksiin. Uskon, että olemme jo hyvin kärryillä siitä mistä pidämme ja emme pidä.

Ajattelenko sitä, millaista olisi olla jonkun toisen kanssa? Joskus. Mutta yleisesti olen todella onnellinen tässä pitkässä, yksiavioisessa suhteessa."

"Uskon sen vaihtelevan ihmiskohtaisesti, mutta minun kanssani vastaus on ei. Suhteeni on ajautunut jonkinsorttiseen polyamoriseen tilanteeseen. Olen harrastanut seksiä toisen pariskunnan kanssa, joiden kanssa olemme olleet tekemisissä, sekä yhden muunkin henkilön kanssa yksin."

"Rakkaus tekee seksistä parempaa. Voisin harrastaa seksiä miljoona kertaa naisen kanssa, jota rakastan, enkä silloinkaan väsyä siihen."

"Mielestäni se on täysin mahdollista, että olisi tyytyväinen vain yhden ihmisen kanssa. Tärkeintä mielestäni on, että seksuaalinen vietti ja muut halut kohtaavat. On vaikea kuvitella sitä, kuinka kerran kuukaudessa vanilla-tyyppi voisi tyydyttää kerran päivässä haluavan, todella pervon henkilön. Mutta jos nuo asiat kohtaavat, on se mielestäni mahdollista."

"Yleensä parinkympin jälkeen alat tajuta, että se ei ole sen arvoista, kun täytyy jatkuvasti tutustua uusiin naisiin harrastaakseen seksiä. Tämä siis sillä oletuksella, ettei kumppanisi ole sievistelijä, ja että hän on avoin uusille kokemuksille. Jos hän haluaa vain lähetyssaarnaajaa valot sammutettuina, se on ongelma."

"Voitko kyllästyä seksin harrastamiseen saman kumppanin kanssa? Totta kai, jos annat seksin muuttua tylsäksi. Meillä oli niin hetken ajan. Se tuntui miltei kotitöiltä. Salaisuus on kommunikoida ja nähdä vaivaa sen eteen. Kuten useimpien asioiden suhteen, jos haluat sen ja teet töitä sen eteen, voit saada sen."

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Miksi miehet eivät puhu tunteistaan? Lue rehelliset vastaukset

Lue myös: Rakastaa suuseksiä, haluaa dominoida - mitä naisen lempiseksiasento kertoo hänestä?

Lue myös: Miehet paljastavat: Pienet asiat, joita omassa puolisossani rakastan

Lue myös: Mikään parisuhde ei ole täydellinen - pariskunnat paljastavat asiat, joita eivät kerro ystävilleen

Kilpailut

Uusimmat