Kuva: Fotolia

Miehet paljastavat: Pienet asiat, joita omassa puolisossani rakastan

01.06.2017 14:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Oudot tavat voivatkin jonkun toisen mielestä olla niitä maailman suloisimpia.

Jokaisella meistä on outoja, jopa hämmentäviä tapoja. Parasta on kuitenkin se, että useimmiten oma rakkaamme ei pidä niitä outoina, pelkästään suloisina.

Thought Catalog kokosikin yhteen miesten kertomuksia siitä, millaiset asiat siinä omassa puolisossa saa sydämen läpättämään.

"En voi sanoa, että hänen naurunsa olisi suloinen, mutta se on sellainen, että se saa aina minutkin hymyilemään."

"Hän puhuu todella hitaasti, mutta todella älyllisellä tavalla. Hän todella ajattelee sitä mitä puhuu ja se on minusta mahtavaa."

"Hän mumisee samalla, kun hän harjaa hampaitaan. Se onkin ensimmäinen asia, jonka aamuisin kuulen, ja se saa minut aina hyvälle tuulelle."

"Hän soittaa äidilleen joka keskiviikko. Se on heidän perinteensä. En ole koskaan sanonut sitä hänelle, mutta minusta se on suunnattoman suloista."

"Hän sekoaa ihan täysin aina, kun hän näkee koiran. Hän on niistä niin innoissaan, että se on minusta järjettömän söpöä."

"Hänellä on tapana päästellä outoja ääniä silloin, kun hän eläytyy lukemaansa kirjaan. Se saa minut aina naurahtamaan ja rakastamaan häntä vieläkin enemmän."

"Joka aamu, kun herätyskello soi, hän nousee istumaan ja sanoo: Hyvää huomenta. Hän tekee sen aina, vaikka hänellä olisi miten huono päivä. Se on minusta mahtavaa."

"Hänellä on tapana pedata sänky niin tarkasti, että se muistuttaa hotellihuoneen sänkyä. Minusta se on suunnattoman suloista."

"Hän kuuntelee usein erilaisia podcasteja tehdessään ruokaa. Ne saavat hänet usein nauramaan kovaan ääneen. Minusta se on ihanaa."

Lue myös: Älä pilaa parisuhdetta huomaamattasi! Tavat, joista kannattaa pyrkiä eroon ajoissa

Lähde: Thought Catalog

Kilpailut

Uusimmat