Kuva: Fotolia

Miehet kertovat: Asiat, joihin emme kiinnitä treffeillä tippaakaan huomiota

29.06.2017 22:45 - Emmi Moilanen

Ensimmäisillä treffeillä naisten on turhaa murehtia rintojen kokoa, alapään ulkonäköä tai stressata siitä, mitä syö treffiseuralaisen edessä.

Ensimmäiset treffit ovat usein jännittävä tilanne, joihin halutaan valmistautua huolellisesti. Pienistä seikoista murehtimisen sijaan on kuitenkin parempi keskittyä nauttimaan vatsan pohjaa kutkuttavasta tunteesta ja uuteen ihmiseen tutustumisesta.

Elite Daily koosti Reddit-sivuston käyttäjien kommentteja asioista, joihin miehet eivät tule kiinnittäneeksi treffeillä huomiota – vaikka naiset usein luulisivatkin toisin. Voit lukea suomennetut kommentit alta.

1. Painosi

"Kun nainen kertoo kärsivänsä päivästä, jolloin tuntee olonsa erityisen lihavaksi, yleensä mietin vain “mitä ihmettä hän puhuu, hän näyttää todella hyvältä." 

"Tapailin naista, joka oli epävarma painostaan siksi, koska itse laskin kaloreita ja tavoittelin timmiä pyykkilautavatsaa. Hän kyseli jatkuvasti mielipidettäni siitä, oliko hän liian lihava. Toistelin hänelle, että olet jo valmiiksi hoikka, et todellakaan ole lihava. Toiseksi sain jankuttaa hänelle, että vaikka itse haluan näkyvät vatsalihakset, se ei tarkoita sitä, että hänelläkin pitäisi olla. Kesti hetki saada nainen uskomaan, että olen oikeasti sitä mieltä."

2. Muiden miesten määrä

"Jos flirttailet muiden miesten kanssa, kikka ei ehkä toimi toivomallasi tavalla. Et saa minua mustasukkaiseksi, vaan etsimään mieluummin jonkun toisen."

"Se, että yrität tehdä minut mustasukkaiseksi, saa kunnioitukseni vain laskemaan. Ei pidä yrittää luoda draamaa haaliakseen enemmän huomiota itselleen. Olen aidosti mustasukkainen ainoastaan silloin, jos nainen ei enää selkeästi ole mukana parisuhteessa ja kaikki johtolangat osoittavat toisen miehen suuntaan. Jopa silloin nostan kissan pöydälle ja haluan jutella asiat halki."

3. Rintojen koko

"Rintojen koko. Pienet rinnat ovat mahtavia. Keskikokoiset rinnat ovat mahtavia. Suuret rinnat ovat mahtavia. Rinnat ovat mahtava asia."

4. Miltä alapääsi näyttää

"Emme välitä siitä, millainen vaginan ulkonäkö on. Olen tavannut muutaman naisen, jotka olivat epävarmoja alapäänsä ulkonäöstä. Oikeasti, niin kauan, kun siellä ei ole mitään merkittävästi pielessä, se tulee olemaan suosikkituristikohteeni."

"Posliiniksi ajeltu alapää ei ole tärkein kriteeri silloin, kun hypätään vällyjen väliin."

5. Oletko meikannut vai et

"Olemme lähes 60 vuotiaita ja pidän yhä vaimoni suihkun raikkaasta lookista. Kaunein asia maailmassa."

6. Mitä tilaat treffeillä ruuaksi

"Kiinnitän asiaan huomioita vain silloin, kun joku selvästi tilaa pelkän salaatin näännyttääkseen itseään turhaan (kuulen kyllä mahasi murinan). Tilaa kyljykset tai isompi pihvi kuin itse jaksan syödä, en välitä."

7. Vaikeasti tavoiteltavan esittäminen

"Kaikki, mikä vähäkään muistuttaa pelien pelaamista ihmissuhteilla, on välitön turn off. Usko pois, pisteesi silmissäni voivat tippua hetkessä."

Lue myös: Mitä miehet ajattelevat naisen "puskasta"? Lue rehelliset vastaukset

Lue myös: Miehet kertovat: Asiat, joita teemme rakastuessamme

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat