Kuva: Fotolia

Herätä sisäinen lapsesi tänä kesänä - 6 vinkkiä

30.06.2017 21:15 - Iiro Myllymäki

Aikuisenakin voi vielä huvitella leikkimällä pihaleikkejä ja katsomalla Disney-elokuvia.

Aikuistuminen tuo elämään vastuuta ja rutiineja, joiden alle helposti kadottaa oman sisäisen lapsensa. Parhaimmillaan voi olla todella vapauttavaa herättää tämä sisäinen lapsi eloon, ja kesä on siihen mitä parasta aikaa. Katso alta Elite Dailyn listaamat vinkit hauskaan lapsenmieliseen huvitteluun:

1. Rakenna maja olohuoneeseen

Leiritunnelmaan voi päästä vaikka sadesäällä. Monet meistä ovat varmaankin lapsuudessa kyhäilleet majoja olohuoneeseen lakanoista ja oikeastaan kaikesta mahdollisesta, mitä on saanut kokoon haalittua. Tällaisen majan voi hyvin pykäistä vielä aikuisenakin, ja siellä voi siirtyä toiseen, paljon leikkisämpään todellisuuteen.

2. Nauti jäätelöä huolettomasti

Kesä on jäätelönsyönnin kulta-aikaa. Älä mieti kaloreita liikaa, vaan ota lapsenomainen ilo mukaan jäätelönsyöntiin. Vaihtoehdoista ei ainakaan tule pulaa!

3. Ihastele yötaivasta

Milloin olet viimeksi pysähtynyt ja vain tuijotellut yötaivasta ihaillen sen tähtimuodostelmia? Tällaisessa hetkessä mieli todella lepää, ja aikuisina tällaiset hetket tulevat todella tarpeeseen.

4. Vietä aikaa vanhempiesi kanssa

Suhtautumisemme vanhempiimme luonnollisesti muuttuu vuosien myötä, mutta vanhempien kanssa ajan viettäminen on hyvä tapa palata lapsuuden tunnelmiin. Tehkää yhdessä niitä asioita, joista lapsuudessasi nautitte, oli se sitten pelkkää tv:n katsomista tai yhteisiä metsäretkiä.

5. Katso Disney-elokuvia

Disney-elokuvat ovat muokanneet meidän monen lapsuutta enemmän kuin mitkään muut elokuvat. Disney-leffoja tuli katsottua yhä uudestaan ja uudestaan niin paljon, että todennäköisesti muistat laulujen sanat ulkoa edelleen. Näiden elokuvien pariin palaaminen on nostalgiatrippi vailla vertaa.

6. Leiki pihaleikkejä

Miksi emme enää aikuisina voisi leikkiä piilosta tai kymmentä tikkua laudalla? Lapsuuden leikit kannattaa herättää ystävien kanssa eloon vielä aikuisina, sillä niistä saa hauskaa kesätekemistä ja hyvät naurut.

Lue myös: Asiat, joita lapsilla on tapana tehdä salaa - syyllistyitkö sinä pienenä?

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat