Kuva: Fotolia

Oletko epävarma siitä, yrittikö hän flirttailla kanssasi? Asiantuntija paljastaa merkit

04.07.2017 20:15 - Katariina Auvinen

Flirttailun ja ystävällisyyden raja voi joskus olla häilyvä. Varsinkin, jos olet itse kiinnostunut kyseisestä henkilöstä. Kehonkielen asiantuntija kertoo seikat, joilla voit päätellä oliko kyseessä flirttiä.

Jos olet kiinnostunut toisesta henkilöstä, ensimmäiset hetket ovat aina täynnä jännitystä. Onko hän kiinnostunut sinusta, oliko tuo nyt flirttiä vai onko hän vain kohtelias? Näihin kysymyksiin voit saada vastauksen kysymällä suoraan, mutta uusiseelantilainen kehonkielen asiantuntija Steph Holloway antaa muutaman vinkin, joiden mukaan voit päätellä, onko henkilö sinusta kiinnostunut. 

Holloway kertoo, että ensin haluat saada näyttämään itsesi helposti lähestyttävältä, kuten myös vastapuoli. Yksinkertaisin tapa ilmaista kiinnostusta on hymyileminen. On aina hermoja raastavaa lähestyä uusia ihmisiä, joten jos toinen hymyilee ja vaikuttaa kiinnostuneelta juuri sinusta, olet jo hyvillä jäljillä. 

"Kehonkielessä jalat eivät ikinä valehtele. Jos katsot alas, haluat nähdä että kiinnostuksen kohteesi jalat ovat v-muodossa. Se tarkoittaa, että hän on valmis päästämään sinut hänen henkilökohtaiseen tilaansa." 

Hollowayn mukaan miehet yleensä yrittävät tuoda lihaksiaan tai nivuksiaan esille, jos ovat kiinnostuneita. Naiset taas mielellään vievät huomiota omiin kasvoihinsa esimerkiksi asettamalla käden kasvoilleen tai pyörittelemällä hiuksiaan. 

"Nämä molemmat merkit ovat sellaisia, että ihmiset tekevät niitä ajattelematta siinä tilanteessa, kun ovat kiinnostuneita toisesta henkilöstä. Niitä on siis vaikea muuttaa." 

Lue myös: Mikä iskulause sopii juuri sinulle? Flirttigeneraattori ratkaisee

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat