Kuva: Fotolia

Asiat, jotka oivaltaa oltuaan kuukauden naimisissa - Lue totuudenmukainen listaus

09.07.2017 21:15 - Tiina Svensk

Ihmisten reaktiot ja käytännön asiat saattavat tulla tuoreelle avioparille yllätyksenä.

Kuinka paljon elämä muuttuu avioliittoon astumisen jälkeen? Mielipiteet ja vastaukset vaihtelevat varmasti jokaisen parin kohdalla, mutta Cosmopolitanin toimittaja päätti jakaa oman kokemuksensa uutissivustolla. Toimittaja listasi asiat, jotka hän oppi oltuaan kuukauden naimisissa.

Kuinka moneen seuraavista tilanteista sinä voit samaistua?

1. "Vaimo" ja "Aviomies" ovat outoja sanoja: Kuinka oudolta tuntuukaan esitellä oma miesystävä tai naisystävä aviomiehenä, vaimona, puolisona? Uudet sanat voivat olla hyvinkin erikoisia käyttää.

2. Uusia sanoja käyttää kuitenkin ylpeydellä: Niin erikoiselta kuin puolison uusi titteli kuulostaakin, sitä käyttää jollain tapaa ylpeällä - se on selvä merkki uudesta vaiheesta suhteessanne.

3. Yllättävän moni olettaa sinun vaihtaneen nimesi: Jos et vaihtanut sukunimeäsi, saattaa päätöksesi yllättää monia - ja reaktiot ovat sen mukaisia!

4. Kuherruskuukausi todella tapahtuu: Erikoista, miten häät aiheuttavat uudenlaisen kuherruskuukauden pariskunnan välille.

5. Et koskaan tule katumaan sitä, että tuhlasitte häämatkaanne: Häämatkaan kannattaa säästää, ja se todellakin kannattaa tehdä! 

6. Maagisia muutoksia ei kuitenkaan tapahdu: Vaikka moni asia muuttuu, tietyt asiat eivät koskaan tee niin. Puolisosi jättää yhä vaatteet lattialle tai keittiön kaapin ovet auki - edes avioliitto ei muuta näitä piirteitä.

7. Ihmiset asettavat odotuksia: Lähipiiri saattaa asettaa yllättävän paljon odotuksia tuoreelle avioparille. Kysymykset perheenlisäyksestä, yhteisestä lainasta ja tulevaisuudensuunnitelmista alkavat kummitella yllättävän nopeasti hääpäivän jälkeen.

Lue myös: Maailman hulppeimmat häät? Miljardöörin poika nai mallikaunottaren - katso kuvat häistä

Lue myös: Häät: Vuoden kaunein morsiuspuku valittiin - voiton vei prinsessamainen unelma

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat