Kuva: Fotolia

Nainen, haluatko vahvempia orgasmeja? Pääset tavoitteeseen veden avulla

12.07.2017 18:00 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Liian vähäinen vedenjuonti tekee hallaa myös seksielämälle.

Miten saa vanhemman orgasmin? Siihen kysymykseen on esitetty vastaus Daily Star -lehdessä, jonka mukaan avain tajunnan räjäyttävään seksiin on yksinkertaisempi kuin uskommekaan. Tutkijoiden mukaan avainasemassa on nimittäin riittävä nesteytys.

Syy on siinä, että kun ihmiskeho on tarpeeksi nesteytetty, pystyy se rentoutumaan huomattavasti paremmin. Kun taas osaa rentoutua, orgasmin saaminen helpottuu huomattavasti.

Huono nestetasapaino sen sijaan johtaa muun muassa emättimen kuivuuteen, mikä taas vähentää haluja ja tekee seksistä jopa kivuliasta. Liian vähäinen juominen aiheuttaa myös päänsärkyä, ärtyneisyyttä sekä haluttomuutta.

- Riittävä nesteen juominen on tärkeässä roolissa naisen seksuaalisuutta tarkastellessa. Syitä on kaksi, se lisää seksuaalista halukkuutta ja helpottaa orgasmin saamista, tutkija Patricia Johnson kertoo.

Miten sitten voi varmistaa sen, että juo päivittäin tarpeeksi nestettä?

Kannattaa pitää vesipulloa työpöydällä sekä laukussa. Näin tulee juoneeksi hiukan kuin huomaamattaan koko päivän ajan. Asiantuntijoiden mukaan päivittäin tulisi juoda noin 1,5 litraa.

Lue myös: Tutkimus: Miehen pitää saada orgasmi 21 kertaa kuukaudessa

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat