Kuva: Fotolia

Mitkä asiat tulisi ottaa huomioon, kun ostaa vibraattorin?

20.07.2017 23:45 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Aina ensimmäistä vastaantulevaa vaihtoehtoa ei kannata ostaa.

Voit lukea Women's Health -julkaisun vinkit vibraattorin ostamiseen ja valikointiin alapuolelta.

1. Mieti, millaisia muotoja haluat.

Kun mietit vibraattoria, saatat ensimmäisenä miettiä isoa, muovista penistä, joka näyttääkin oikealta penikseltä. Ne voivat kuitenkin olla varsinkin ensikertalaiselle huono valinta, joten kannattaakin miettiä tarkkaan, millaisen vibraattorin haluat.

Tiedätkö jo, minkä muotoisen haluaisit? Haluatko keskittyä pelkästään klitoriksen stimulointiin vai myös g-pisteen? Tarvitsetko klitoriksen stimulointia ollenkaan? Haluatko vibraattorin, joka toimii jokaisella kerralla samalla tavalla, vai haluatko sellaisen, jonka liikettä ja värinää pystyy itse säätelemään?

2. Osta sieltä, missä tunnet olosi mukavaksi.

Sitten kun olet päättänyt millaisen lelun haluat ostaa itsellesi, on aika päättää ostopaikka. Voit vierailla seksiliikkeessä tai käydä tilaamassa vibraattorin itsellesi verkkokaupasta. Jos menet seksiliikkeeseen, voit tutkia leluja läheltä ja nähdä, kuinka ne toimivat. Voit kysyä myyjältä mieltä askarruttavia asioita.

Jos et kuitenkaan jostain syystä halua mennä liikkeeseen, voit tilata vibraattorin netistä. Silloin saat rauhassa tutkia valikoimaa ja tilata itsellesi mieluisen tuntuisen lelun ilman, että kukaan "tietäisi" siitä.

3. Tarkista materiaali.

Haluatko normaalin vibraattorin vai vedenpitävän? Silikonista vibraattoria kannattaa suosia, sillä se tärisee parhaiten ja se on helppo puhdistaa saippualla ja vedellä. Kova muovi on myös hyvin helppo puhdistaa. Vältä hyytelömäistä kumia, sillä se sisältää ftalaattia.

4. Pidä huoli siitä, että pidät sen ulkonäöstä.

Sillä ei ole väliä kuinka hyvä vibraattori on toiminnassa, mutta jos se näyttää mielestäsi epämiellyttävältä, pelottavalta tai ahdistavalta, on se suuri virhe ostaa. Vibraattorin ulkonäkö on miltei yhtä suuressa arvossa kuin sen toiminnot, joten valitse omaa silmääsi miellyttävä vaihtoehto, joka saa sinut kiihottumaan. 

5. Kuuntele, kuinka se surisee.

Jos asut paikassa missä seinät ovat ohuet (esimerkiksi vanhemmillasi), kannattaa vibraattorin värinää kuunnella ennen sen käyttöä. Mikä olisikaan vaivaannuttavampaa kuin se, että vibraattorin käyttäminen yöaikaan kuulostaisi siltä kuin moottorisahan käynnistäminen.

Lähde: Women's Health

Lue myös: 5 päivän masturbointihaaste naisille takaa paremmat orgasmit - uskallatko tarttua haasteeseen?

Lue myös: Ryhdy petipuuhiin heti tänään - 7 erinomaista syytä harrastaa seksiä joka päivä

Kilpailut

Uusimmat