Kuva: Fotolia

5 päivän masturbointihaaste naisille takaa paremmat orgasmit - uskallatko tarttua haasteeseen?

18.07.2017 21:45 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Tämän haasteen avulla koet intensiivisempiä orgasmeja ja teet seksistä mahdollisen kumppanin kanssa vielä parempaa.

Se on terveellistä, luonnollista ja hauskaa. Kaiken lisäksi masturbointi on hyväksi sinulle, sillä se lievittää ahdistusta ja stressiä. Mahdollisen orgasmin jälkeen koko kroppa on rentona, joka on puolestaan hyväksi henkilölle, joka on hyvin jännittynyt jatkuvasti. Masturbointi myös lisää verenkiertoa genitaalialueilla, joka on tärkeää naisten vaginan hyvinvoinnin kannalta. 

Olitpa aloittelija itsetyydytyksessä tai "ammattilainen", joka etsii tapoja rikkoa vanhat kaavat, voi tämä itsetyydytyshaaste olla sinun mieleesi. Näiden viiden kohdan ja päivän avulla nostat orgasmisi täysin uudelle tasolle ja opit nauttimaan kumppanisi kanssa vielä entistä enemmän.

Oletko siis valmis vastaanottamaan viiden päivän pituisen masturbointihaasteen? Jos vastasit kyllä, on aika tutustua siihen, mitä haaste pitää sisällään.

1. päivä: Selvitä, mistä todella pidät.

Jotkut ihmiset eivät vain tunne oloaan mukavaksi masturboidessaan. On tärkeää tietää mistä se johtuu; johtuuko se uskonnosta? Pelosta? Ota hetki aikaa ja tiedosta se, mikä estää sinua nauttimasta itsestäsi. Opi tulemaan sen kanssa toimeen, käy vaikka puhumassa terapeutille ajatuksistasi, jos et tunnu pääsevän ajatuksistasi itseksesi eroon.

Jos olet sinut itsetyydytyksen kanssa, mutta et oikein tiedä mistä aloittaisit, on tärkeää tutkia omaa kroppaansa. Tutustu internetissä naisen anatomiaan, ota peili käteesi ja katsele omaa kroppaasi. Tutustu genitaalialueesi kanssa.

2. päivä: Ole tietoinen tunteistasi.

Se vaatii aikaa, harjoittelua ja tietoisuutta saavuttaa orgasmi. Suurin uhka nautinnolliselle itsetyydytykselle on monen asian tekeminen samanaikaisesti. Monet naiset, jotka ovat tottuneet tekemään useita asioita samanaikaisesti, yrittävät usein sitä samaa myös seksin ja itsetyydytyksen aikana.

Sen sijaan että keskittyisit kaikkeen muuhun itsetyydytyksen aikana, ole tietoinen itsestäsi ja tuntemuksistasi. Keskity pelkästään siihen nautinnon tunteeseen, jonka tuotat itsellesi. Jos huomaat masturboidessasi, että mielesi lähtee vaeltelemaan, tiedosta se ja keskitä ajatuksesi jälleen omaan puuhaasi.

3. päivä: Fantasioi.

Fantasiointi auttaa sinua pitämään ajatuksesi oikeilla raiteilla. Jokaisella on erilaisia fantasioita, eikä sinun fantasiasi tarvitse olla televisiosta tuttua. Fantasiasi voivat liittyä saman sukupuolen edustajaan, ja se onkin yleistä, että naiset esimerkiksi kiihottuvat enemmän lesbo-erotiikasta kuin normaalista pornosta.

Millainen tahansa sinun fantasiasi onkaan, sinun ei tarvitse kyseenalaistaa omaa seksuaalisuuttasi.

4. päivä: Kokeile liukuvoidetta.

Liukuvoide on loistava valinta seksin yhteydessä, mutta tiesitkö, että se on myös loistava vaihtoehto itsetyydytyksen yhteydessä? Monilla naisilla esimerkiksi ehkäisypillerit voivat aiheuttaa emättimen kuivuutta ja itsetyydytyksen tärkein osa on se, että nainen on tarpeeksi kostea. Se tekee itsetyydytyksestä paljon mukavampaa ja se stimuloi genitaaleja paremmin.

5. päivä: Kokeile jotain uutta.

Käytätkö aina käsiäsi? Kokeile välillä seksileluja. Oletko aina selälläsi? Käänny vatsallesi tai kyljellesi. Pelkäätkö seksilelujen käyttämistä? Tutustu netissä vaihtoehtoihin ja aloita pienestä.

Olemme myös uutisoineet tutkimuksesta, joka selvitti kuinka usein naiset masturboivat keskimäärin. Pääset tutustumaan tutkimustuloksiin aiheeseen liittyvästä artikkelista, täältä.

Lähde: Women's Health

Lue myös: Orgasmi hukassa? 9 kuumaa täsmävinkkiä nautinnon saavuttamiseen yksin tai yhdessä

Lue myös: Eräs helpotti krapulaa masturboimalla - Iso osa harrastaa omaa kivaa työpaikalla!

Lue myös: Kuukautisten aikana kannattaa aina masturboida - useita hyötyjä

Kilpailut

Uusimmat