Kuva: Fotolia

Ihmiset kertovat: Kauheimmat tavat, joilla olen tullut torjutuksi

21.07.2017 19:45 - Emmi Moilanen

Pakkien saaminen ei ole koskaan helppoa. Erityisen kauhealta se tuntuu silloin, kun deittailemasi henkilö kertoo rakastavansa sisarustasi.

Torjutuksi tuleminen satuttaa aina. Sen takia rukkasten antajan tulisikin asetella sanansa mahdollisimman tarkkaan, jotta ei loukkaa toisen osapuolen tunteita enää tarpeettomasti lisää. Aina kaikki eivät kuitenkaan muista olla riittävän hienotunteisia.

Thought Catalog -sivusto kokosi yhteen pahimmat kertomukset tavoista, joilla ihmiset ovat tulleet torjutuiksi. Lue suomennetut tarinat alta.

Deittikumppani rakastaakin sisarustasi

”Seisoimme sateessa ja ajattelin, että nyt kahden vuoden deittailun jälkeen hän kertoo rakastavansa minua. Mutta ei… Sen sijaan hän kertoi minulle, että on rakastunut veljeeni ja on deittailut minua vain sen takia, että pääsisi lähemmäksi häntä. Kerroin tästä veljelleni joka vastasi: ei hemmetissä, painukoot hiiteen se nainen!”

Tökeröt kommentit

”Mies vain katsoi minua ja sanoi, ’ohitan tämän tarjouksen’ ja käveli pois.”

”Oli ensimmäinen päiväni yliopistossa ja olin äärimmäisen hermostunut. Halusin uusia ystäviä ja huomasin tytön istuvan viereeni. Kysyin, että miten hänellä menee ja tytön kylmä vastaus oli vain ’älä puhu minulle.’ Istuimme koko luennon hiljaisuuden vallitessa.”

”Nainen kertoi minulle, että käännytin hänet lesboksi.”

”Eräs nainen sanoi kerran minulle, että kuolisi mieluummin kuin lähtisi treffeille kanssani. Unohdin koko asian, kunnes näin hänet useita vuosia myöhemmin yhteisen ystävämme luona. Selvisi, että hän oli juuri eronnut. Jostain syystä nautin hänen surkeudestaan.”

Veljeksi kutsuminen

”Kerran eräs tyttö sanoi minulle, että olen kuin veli, jonka hän on aina halunnut. Se oli pahempaa kuin kaveruuden tasolle jättäminen, minut laitettiin heti sisälle perhekuplaan.”

Puhelimessa jättäminen

”Olin parikymppinen ja asuin Lontoossa. Elin kaukosuhteessa tytön kanssa, joka oli New Yorkissa. Olimme olleet yhdessä lähes vuoden ja lensin katsomaan häntä, sillä olimme olleet erillämme jo kuukauden ajan. Pääsin perille ja lentokentällä odotin ja odotin. Soitin hänelle ja kysyin, onko hän tulossa minua kentälle vastaan kahdeksan tunnin lentomatkani jälkeen. Tyttö totesi vain, että meidän pitäisi tapailla muita ihmisiä ja laittoi luurin korvaani. Auts.”

Nauraminen päin naamaa

“Hän nauroi ja totesi; hyi että. Se sattui. Nainen kuitenkin ymmärsi hyvin nopeasti mitä tuli sanoneeksi ja pahoitteli pitkään. Siltikin sattuu yhä hieman.”

“Kysyn erästä tyttöä elokuviin kanssani. Hän nauroi ja vastasi, että katsoo elokuvan mieluummin jonkun toisen kanssa.”

Lue myös: Miehet kertovat: Asiat, jotka saavat syttymään suudelman aikana

Lue myös: Ihmiset kertovat rehellisesti: Hetki, jolloin tiesin parisuhteeni päättyvän

Lue myös: Naiset kertovat: Pienet asiat, jotka tekevät miehestä viehättävän

Lähde: Thought Catalog

Kilpailut

Uusimmat