Kuva: Fotolia

Iäkäs mies osoitti vaimolleen todellista rakkautta - kuvasta nettihitti

28.07.2017 17:45 - Katariina Auvinen

Brent Kelleyn kuva on kerännyt Facebookissa jo yli 60 000 kommenttia. Monet kommentoijat kertoivat itkeneensä kuvan nähtyään.

Yhdysvaltojen Tennesseessä oli viime viikolla erittäin kuuma päivä. Elohopea kohosi lähes 40 asteeseen. Brent Kelley oli vienyt omat lapsensa uimaan ja perhe oli pysähtynyt uimareissun jälkeen ostamaan jäätelöt paikalliselta huoltoasemalta. Isä oli avannut jäätelöään, kun hän oli huomannut vieressään auton. Auton pelkääjän puolen ovi oli avoinna ja vanha mies oli polvistuneena penkin eteen jäätelö kädessään. 

Tarkemmin katsoessaan Kelley näki, että auton pelkääjän paikalla istui miehen iäkäs vaimo, jota mies kärsivällisesti syötti. Vaimon sylissä oli pyyhe ja pariskunta jakoi herkän hetken keskenään. Brent Kelley päätti napsaista tilanteesta kuvan, jonka kuvatekstiin hän kirjoitti pariskunnan välillä olevan todellista rakkautta. 

Lyhyessä ajassa kuva keräsi tuhansia tykkäyksiä ja sitä on jaettu jo yli 300 000 kertaa. Monet kommentoijat ovat jättäneet sydämen kommenttikenttään. Toiset ylistävät tämän kuvan kertovan avioliiton sanomaa kirjaimellisesti. 

"Niin ylä- kuin alamäessäkin ja rakastaaksesi niin hyvinä kuin huonoinakin aikoina." 

"Tätä kuvaa katsoessani itkin." 

"On aivan ihanaa nähdä tällainen pariskunta, joka on varmasti käynyt yhdessä läpi koviakin aikoja. Silti he jaksavat vielä välittää toisistaan." 

"Todellista välittämistä ja rakkautta. Aivan ihana ja tunteellinen kuva." 

"Sydämeni suli nähtyäni tämän kuvan." 

 Lue myös: Tuhatjalkaisia koiria ja ilmassa leijuvia raajoja - katso kuvat epäonnistuneista panoraamakuvista

Lähde: Facebook

Kilpailut

Uusimmat