Kuva: Fotolia

Tee orgasmista intensiivisempi - 10 asiaa, joiden avulla pääset nautinnon huipulle

03.08.2017 14:15 - Senja Rapila

Parempien orgasmien saavuttamiseksi kannattaa keskittyä itseensä ja omiin tuntemuksiinsa.

Voit lukea Pop Sugar -sivuston vinkit paremman orgasmin saavuttamiseen alapuolelta. Osa vinkeistä on tarkoitettu naisille, mutta nämä lukemalla miehetkin voivat nauttia seksistä enemmän.

1. Viivyttele orgasmia

Parhaat orgasmit tlevat niille, jotka jaksavat odottaa. Kokeile siis sitä, että venytät nautinnon orgasmin partaalle, mutta et anna orgasmin tulla. Kontrolloi orgasmia tietoisesti ja vie itsesi orgasmin partaalle useaan otteeseen. Kun vihdoin et enää kestä odotusta ja saat orgasmin, tulee se olemaan uskomaton.

2. Löydä g-pisteesi

Löydä ensin oma g-pisteesi ja näytä sen jälkeen kumppanillesi, mikä saa sinut syttymään.

3. Hengitä

Tämä on varmasti yksi kaikista tärkeimmistä asioista. Muista hengittää, sillä silloin lihaksesi ovat rentoina ja pystyt hallitsemaan niitä, sekä sydämen sykettäsi. Hidasta hengitystäsi tietoisesti ja rauhallisesti aina kun olet saavuttamassa orgasmia, se nimittäin tekee siitä vielä paremman.

4. Stimuloi klitorista

Pidä huoli siitä, että klitoris saa tarpeeksi hellyyttä ja huomiota yhdynnän aikana. Mikä olisikaan parempaa kuin stimuloida klitoriksen avulla itselleen myös klitorisorgasmi, vaikka olisikin tottunut siihen, että saa orgasmin pelkästään yhdynnästä.

5. Valitse lempiasentosi

Olipa se mikä tahansa, kokeile orgasmin saavuttamista lempiasennossasi. Oli se sitten perinteinen lähetyssaarnaaja tai jokin muu. Kun nautit itse kunnolla, avittaa se orgasmin saamisessa.

Kannattaa myös kokeilla niin, että nainen on päällä, nimittäin tämä asento auttaa veren virtausta intiimialueelle.

6. Kokeile kuukautiskierron parhaimpina päivinä

Tutkimuksissa on kerrottu, että 18-35-vuotiaat naiset saavat parhaimmat orgasminsa kuukautiskiertonsa neljäntenätoista päivänä. Tällöin klitoris turpoaa 20 prosenttia enemmän kuin normaalisti.

7. Tiedä lääkityksesi sivuvaikutukset

Jotkut lääkkeet vaikuttavat negatiivisesti seksihaluihin, suurin osa näistä lääkkeistä on masennuslääkkeitä tai ehkäisylääkkeitä. Mitä alhaisempi libidosi on, sitä vaikeampaa on saavuttaa kunnollinen orgasmi - jos sitä saavuttaa lainkaan.

8. Vältä alkoholia

Alkoholi vähentää tunnetusti mahdollisuuksia orgasmin saavuttamiseen, joten jätä suosiolla se kokonaan pois yhteisestä lemmentäyteisestä illastanne.

9. Treenaa lantionpohjan lihaksia

Lantionpohjan lihaksien treenaaminen auttaa parempien orgasmien saavutuksessa. Olemme myös aiemmin kertoneet asioista, jotka paljastavat tarvitseeko nainen lantionpohjan lihaksien treenaamista. Voit lukea artikkelin täältä.

10. Puhu

Älä ujostele sen kanssa mitä todella haluat. Kerro seksikumppanillesi siitä, mitä haluaisit hänen tekevän. Olipa se vähän irstasta tai pervoa, mutta jos sytyt niistä, ei halujasi kannata turhaan tukahduttaa. Ole avoin ja rehellinen.

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: Naiset kertovat: Tällainen hääyömme todellisuudessa oli

Lue myös: Missä on miehen g-piste ja miten sitä stimuloidaan? "Kymmenkertaistaa orgasmin"

Lue myös: Haluaisitko seksielämältänne enemmän? 6 keinoa ilmaista toiveet kumppanille lempeästi

Lue myös: Kuinka monta suhdetta tarvitaan ennen "sen oikean" löytämistä? Tutkimus selvitti

Kilpailut

Uusimmat