Kuva: Fotolia

Miehet kertovat: Naisten "ällöttävät" tavat, joita salaa rakastamme

09.08.2017 12:45 - Emmi Moilanen - Luettu 15 349 kertaa

Esimerkiksi piereskely voi kertoa siitä, että nainen tuntee olonsa erittäin rennoksi ja mukavaksi kumppaninsa seurassa.

Parisuhteen alussa on normaalia, että itsestään haluaa näyttää kumppanilleen vain ne parhaat ja viehättävimmät puolet. Ajan kuluessa olo usein rentoutuu ja esimerkiksi röyhtäily tai kumppanin finnien puristelu tulee normaaliksi osaksi parisuhdetta.

YourTango-sivusto kokosi yhteen miesten mielipiteitä siitä, millaisia yleisesti inhottaviksi miellettyjä tapoja he pitävät naisten käytöksessä viehättävinä. Lue suomennetut kertomukset alta.

1. Piereskely

“Rakastan kun nainen pieraisee. Se nimittäin tarkoittaa, että hän tuntee olonsa riittävän mukavaksi seurassani ja saattaa uskaltautua tekemään jopa paljon enemmän.”

2. Hikoilu

“Sen oikean henkilön feromonit voivat olla kuumaa kamaa, mutta toisaalta olo voi olla ihan päinvastainen silloin, kun henkilö ei ole kiinnostava.”

3. Sotkuinen syöminen

“Rakastan katsoa naiseni syömistä. Niin monet tytöt ajattelevat, että heidän tulisi syödä vain grillattua kalaa tai salaattia. Kun tyttö syö sotkuisesti ja huoletta kanansiipiä kanssani, olen myyty.”

4. Röyhtäily

“Eli hän tuntee olonsa mukavaksi ja varmaksi. Se on kuumaa. Plus, hän ei voi tuomita minua silloin, kun teen samaa.”

5. Itsensä tyydyttäminen kumppanin edessä

“Luulen, että ällöttävät asiat ovat subjektiivisia, mutta edellinen tyttöystäväni kosketteli itseään seksin aikana. Nykyiseni (ei tekisi tätä ikinä) ajattelee, että sellainen käytös on ällöttävää.”

6. Korvavaikun kaivaminen kumppanin korvasta

“Entinen tyttöystäväni rakasti kaivaa vaikkua ulos korvistani ja puristella mustapäitäni. Se oli hemmetin ällöttävää, mutta samalla ihanaa ja rakastavaista.”

7. Kumppanin finnien puristelu

”Vaimoni on suorastaan pakkomielteinen finneistäni. Hän käy läpi jokaisen pahkuran ihossani, mustapään tai sisäänpäin kasvaneen karvan ja pakottaa minut olemaan aloillani. Kukapa olisi arvannut, että iho-ongelmani tulevat olemaan vielä joskus plussaa naisten silmissä.”

Lue myös: Haitalliset tavat, jotka tekevät elämästäsi tarpeettoman hankalaa – ethän sorru?

Lue myös: Naiset kertovat: Asiat, jotka saavat mielenkiinnon sammumaan

Lähde: YourTango

Arvostele artikkeli

Uusimmat