Kuva: Fotolia

Naisen koskettava kirjoitus: "Häistäni on 11 vuotta ja tämän muistan niistä nyt"

26.08.2017 21:15 - Bauer Media / Henna Koste

Halusimme, että kaikki yksityiskohdat tallentuvat mielemme syövereihin loppuelämäksemme, nainen kirjoittaa.

Jos häihin halutaan panostaa, rahaa saa kulumaan vaikka loputtomiin. Eräs rouva muisteleekin nyt hääpäiväänsä 11 vuoden takaa. Myös hänellä oli tarkat visiot ja suunnitelmat.

- Isäni sanoi, että "jos näet minun tänään itkevän, se johtuu siitä, että sain juuri laskun käteeni". Olimme valmistelleet sitä yhtä päivää 15 kuukautta, nainen muistelee.

Hän oli valinnut yhdessä äitinsä kanssa kakkua, kukkia ja koristeita. Puku oli teetetty paikallisessa putiikissa. Sitä koristivat lukuiset helmet. Mitään yksityiskohtia ei jätetty sattuman varaan.

- Halusimme, että kaikki yksityiskohdat tallentuvat mielemme syövereihin loppuelämäksemme. Neljä lasta myöhemmin, en muista niistä tavaroista mitään, nainen toteaa.

Nyt unelmien puku lojuu varastossa joulukoristeisiin, cd-levyihin ja vauvanvaatteisiin hautautuneena.

- Vanhempani tekivät kaikkensa varmistaakseen, että mieheni ja minun, heidän ainoan tyttärensä, häät olisivat uskomaton kokemus. Sitä se olikin. En vain enää muista häiden yksityiskohtia, kuten muistan viime tiistain. En muista, miltä kenkäni näyttivät, mutta muistan vanhempieni nähneen paljon vaivaa, että sain ne jalkaani. En muista kakkuakaan, mutta muistan vieraat, jotka söivät sitä hymyillen, nauraen ja nauttien, rouva kirjoittaa.

Hän toteaa, että hääpäivä on paljon enemmän kuin yksityiskohtia. 

- Se on iso kuva. Jos muistelet hääpäivääsi hyvällä, vaikka sinulla ei olisi joka minuutilta muistiinpanoja, se on hyvä. Jos katsot nyt rakasta puolisoasi ja voit sanoa "sinä olet paras päätös, jonka olen koskaan tehnyt", teet oikein, nainen korostaa.

Taloudellista puolta hän ei sivuuta edelleenkään.

- Ja jos voit alkaa jo säästää rahojasi oman tyttäresi suurta päivää varten, vuodatatte vähemmän kyyneleitä, kun se päivä viimein tulee, hän kannustaa.

Lähde: PopSugar

Lue myös: Kuinka monta suhdetta tarvitaan ennen "sen oikean" löytämistä? Tutkimus selvitti

Kilpailut

Uusimmat