Kuva: Fotolia

Onko kyse vain yksipuolisesta rakkaudesta? 8 sydäntäsärkevää merkkiä siitä, ettei hän pidä sinusta

05.09.2017 09:45 - Senja Rapila

Ihastumisen tunne on aivan ihana, mutta silloin jos kyse on pelkästään yksipuolisesta rakkaudesta, voi se olla raastavaa.

Onko treffikumppanisi oikeasti kiinnostunut sinusta vai etkö vain huomaa kiinnostuksen puutetta oman silmittömän ihastuksesi vuoksi? Voit lukea Elite Daily -julkaisun listaamat vinkit treffikumppanin kiinnostuksen puutteen tunnistamiseen alapuolelta.

1. Hän ei osallistu keskusteluun

Jos sinusta tuntuu siltä, että olet aina se osapuoli, joka soittaa tai keksii keskustelunaiheita, voi se viitata treffikumppanisi kiinnostuksen puutteeseen. Hän ei todennäköisesti vain pidä sinusta yhtä paljon kuin sinä hänestä, eikä tähän yksipuoliseen suhteeseen kannata tuhlata aikaa.

2. Hän ei kuuntele kun puhut

Sellainen henkilö joka pitää sinusta todella, kuuntelee aivan jokaisen asian jonka kerrot hänelle. Hän on aidosti kiinnostunut sinusta ja kaikesta mitä kerrot hänelle. Jos sinusta tuntuu ettei treffikumppanisi kuuntele juttujasi, kannattaa luovuttaa hänen suhteensa. 

3. Häntä ei haittaa jos deittailet muita

Jos olet päättänyt olla deittailematta muita ja kerrot sen ihastuksellesi, eikä hän reagoi siihen millään tavalla, on hälytyskellojen aika soida. Jos hän toteaa, ettei häntä haittaisi vaikka tapailisit muita samalla, kertoo se kiinnostuksen puutteesta.

Jos haet jotain vakavampaa, on aika muuttaa kurssia ja luopua huonosta, aikaa vievästä ihmissuhteesta.

4. Hän ei yritä päästä lähellesi

Kun pidät jostain henkilöstä toden teolla, etsit jatkuvasti keinoja olla hänen lähellään ja tapoja koskettaa häntä vaivihkaa. Jos ei ole kuitenkaan niin kiinnostunut toisesta, ei silloin kiinnosta myöskään päästä toisen lähelle.

Jos ihastuksesi ei yritä päästä lähellesi, halaa tervehtiessä tai kosketa sattumanvaraisesti keskustelujen tai vitsailuiden ohella, voi kyse olla kiinnostuksen puutteesta. Hän myös saattaa käyttäytyä hieman oudosti, kun sinä yrität olla edes jollain pienellä tapaa fyysisessä kontaktissa häneen.

5. Hän ei tunnu olevan koskaan tavoitettavissa

Eikö ihastuksellasi tunnu koskaan olevan aikaa jutella sinulle tai viettää aikaa kanssasi? Eikö hän vastaa puheluihisi tai viesteihisi? Onko hän aina todella kiireinen? Jos ihastuksesi on aina "liian kiireinen" tehdäkseen aikaa sinulle, hän ei vain ole kiinnostunut sinusta.

Ja ehkä hän onkin jo huomannut sinun kiinnostuksesi ja tarkoituksella yrittää välttää ajanviettoa ja kontaktia kanssasi, jotta ei joutuisi epämukavaan tilanteeseen.

6. Hän ei muista pieniä asioita sinusta

Eikö hän muista onnitella sinua syntymäpäivänäsi? Eikö hän muista koirasi nimeä, vaikka olet puhunut siitä jo useita kertoja ihastuksesi kohteen kuullen? Jos hän ei tunnu muistavan mitään tärkeitä asioita mitä kerrot hänelle, on se selvä merkki kiinnostuksen puutteesta. Jos hän oikeasti tykkäisi sinusta, painaisi hän merkille kaikki pienetkin asiat.

7. Hän deittailee muita

Jos hän kertoo tapailevansa muita, on se varma merkki siitä, ettei hän ole sinusta kiinnostunut ainakaan vakavassa mielessä. 

8. Hän kohtelee sinua samalla tavalla kuin muitakin

Jos ihastuksesi kohtelee sinua samalla tavalla kuin kaikkia muitakin, on se selkeä merkki siitä, ettei hän ole kiinnostunut sinusta muussa mielessä kuin ystävyysmielessä. Sellainen henkilö joka on todella kiinnostunut sinusta, hän käyttäytyy seurassasi aivan eri tavalla kuin muiden seurassa. Hän tekee selväksi sen, että sinulla on erityinen paikka hänen elämässään - ja sydämessään.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Miten voit hurmata ihastuksesi? Horoskooppi paljastaa

Lue myös: Onko suhteenne luotu kestämään? Merkit, jotka paljastavat onnellisen liiton

Kilpailut

Uusimmat