Kuva: Fotolia

Älä ole liian sinisilmäinen - katso, milloin kumppanin ja tämän eksän ystävyydestä tulisi huolestua

06.09.2017 09:02 - Senja Rapila

Vaikka jotkut ovatkin eksiensä kanssa ystäviä vielä päättyneen parisuhteen jälkeen, on hyvä huomioida varoitusmerkit ajoissa.

Missä vaiheessa oman kumppanin ja hänen eksänsä välisestä ystävyyssuhteesta tulisi huolestua? Voit lukea Elite Daily -julkaisun huomiot alapuolelta.

1. He puhuvat puhelimessa useasti

Puhuuko kumppanisi jatkuvasti entisen rakkaansa kanssa puhelimessa ja se saa sinut tuohtumaan? Älä huoli, et ole varmasti ainoa. Jos kumppanisi pitää jatkuvasti yllä emotionaalista suhdetta entiseen kumppaniinsa, ei heidän parisuhteensa ole välttämättä täysin ohi.

Jos kumppanisi soittelee entiselle rakkaalleen iltaisin silloin kun olet nukkumassa, tai muuten kun et ole lähistöllä, saattaa heillä olla jotain salattavaa. Heillä on todennäköisesti intiimi suhde, mihin sinä et kuulu, kertoo parisuhdeasiantuntija Elite Daily -julkaisussa.

Sinun kuuluisi olla se henkilö, jonka luokse kumppanisi tulee hakemaan tukea, ei hänen entinen rakastettunsa. Jos hän odottaa sitä hetkeä että pääsee juttelemaan eksälleen, tai jos hän piilottelee ystävyyssuhdettaan, kertoo se siitä, että hän itsekin tietää olevansa syyllinen.

2. Heillä on yhteisiä intohimoja

Kumppanisi entisen rakastetun ei tulisi olla hänen treenipartnerinsa, elokuvakaverinsa tai se henkilö, kenen kanssa kumppanisi käy katsomassa urheilupelejä. Jos kumppanisi rakastaa tehdä jotain sellaista mitä sinä vihaat - kuten käydä jalkapallopeleissä - ja ottaa sinun tilallesi entisen kumppaninsa, olet käytännössä itse tuhonnut suhteesi.

Asiantuntija muistuttaa, että parisuhteessa tulisi olla kiinnostunut oman rakkaansa intohimoista ja harrastuksista. Joten lähde rohkeasti kumppanisi mukaan jalkapallopeleihin, äläkä anna hänelle tilaisuutta muistella vanhoja entisen kumppaninsa kanssa, jos jalkapallo on ollut aiemmin heidän juttunsa. Ole avoin uusille kokemuksille ja tutustu asioihin, mitkä ovat tärkeitä rakkaallesi.

3. He tapaavat usein lounastreffien merkeissä

Jos kumppanisi "treffailee" vielä entisen rakkaansa kanssa, on se varoittava merkki. Asiantuntija kertoo, että jos kumppanisi tapaa säännöllisesti entisen rakkaansa ja tapaamiset alkavat muistuttamaan jatkuvasti enemmän treffejä, on oma parisuhteesi pian koetuksella.

Älä kuitenkaan anna mustasukkaisuuden nostaa turhaan päätään, sillä fakta on, että jotkut ovat ystäviä entisten kumppaniensa kanssa ilman minkäänlaista romanttista suhdetta. Mutta mikäli huomaat että oma rakkaasi alkaa salailla ystävyyttään eksänsä kanssa, kannattaa kuunnella omaa vaistoaan. Jos he käyvät lounaalla yhä useammin tai viihtyvät töiden jälkeen lasillisella, on se ehkä aika ottaa puheeksi.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Mikä on pitkäkestoisen avioliiton salaisuus? Naisen rehellinen päivitys nousi jättihitiksi

Lue myös: Onko suhteenne luotu kestämään? Merkit, jotka paljastavat onnellisen liiton

Kilpailut

Uusimmat