Kaikki artikkelit

On hyvä antaa itselle aikaa eron jälkeen ennen uusia suhdekuvioita.
Ikuinen kysymys: Onko minulla velvollisuus onnitella entistä kumppaniani hänen syntymäpäivänään?
Välillä sopuisa ja yhdessä päätetty ero voi johtaa myöhemmin ystävyyteen.
Tutun ja turvallisen tunne saattaa johtaa huonoihin ideoihin, sen kertoo Pop Sugar -sivuston listaamat syyt.
Ensimmäinen varoittava merkki on, että hän yrittää jatkuvasti todistella päässeensä yli suhteesta.
Vaikka jotkut ovatkin eksiensä kanssa ystäviä vielä päättyneen parisuhteen jälkeen, on hyvä huomioida varoitusmerkit ajoissa.
Kirjoituksessa nainen luettelee, miksi hänen pojallaan ei voisi olla parempaa isää.
Eroaminen ei ole koskaan helppoa, mutta vielä vaikeampaa voi olla eksän kanssa kaveeraaminen ilman itsensä satuttamista.
Harva pystyy olemaan täysin neutraali törmätessään entiseen kumppaniin sattumalta kaupungilla.
Maajussille morsian -ja Sinkkuäidille sulhanen -televisiosarjoista tutuksi tullut Mia Halonen suosittelee pitämään suun supussa, kun keskustelu siirtyy entisten seurustelu- ja seksikumppanien määrään.
Sosiaalisen median ansiosta on helppo saada selville, mitä toiselle kuuluu vaikka yhteyttä ei enää pitäisikään.  
Entiseen kumppaniin törmätessä tilanteesta voi helposti tulla kiusallinen. Lukemalla kätevät ohjeet ei tarvitse enää jännittää eksään törmäämistä kaupungilla.
Vanhaan tuttuun palaaminen on helpompaa kuin uuden rakkauden etsiminen. Jos entisen kullan kanssa palaa yhteen vääristä syistä, on luvassa kuitenkin luultavasti vain lisää sydänsuruja.
Monen parisuhteen kaataa kolmas osapuoli. Tällä ei tarkoiteta salarakasta vaan yleisimmin työtä, liian läheistä ystävyyttä eksän kanssa tai sekaantuvia vanhempia.  
Parisuhdeasiantuntijan mukaan entisten seksikumppaneiden lukumäärää ei kannattaisi koskaan kysyä, sillä seuraukset voivat olla suurempia kuin moni kuvitteleekaan.
Monet etsivät tietoisesti tai tiedostamatta entisten seurustelukumppaneidensa näköisiä uusia heiloja. Etsintää helpottamaan on nyt luotu uusi palvelu.