Kuva: Fotolia

Nainen, haluatko kokea useita orgasmeja peräkkäin? 4 vinkillä nautinnon huipulle

14.09.2017 18:45 - Senja Rapila

Ensin tulee aloittaa yhdestä orgasmista, mutta kun se on saatu, voi siirtyä nautinnollisemmalle tasolle.

Vaikka yhdenkin orgasmin saaminen seksin aikana tuottaa vaikeuksia joillekin naisille, on joillain naisilla tavoitteena ja haaveissa saavuttaa maksimaalinen nautinto yhdynnän aikana, ja useita orgasmeja peräkkäin. Miten se siis on mahdollista? Voit lukea Elite Daily -julkaisun vinkit alapuolelta.

1. Jatka samaa stimulointia

Yksi kolmasosa naisista, jotka raportoivat saaneensa useita orgasmeja seksin aikana, kertoivat saaneensa ne vain sillä tavoin, että he jatkoivat samaa stimulointia, millä he olivat ensimmäisenkin saaneet. Eli kun nainen on saamassa orgasmin, tulisi sitä samaa liikettä/stimulointitapaa jatkaa, jotta mahdollisuudet tuplaorgasmiin parantuvat.

2. Kokeile jotain uutta

Jokaisen naisen kroppa on erilainen. Samaisessa tutkimuksessa myös kolmasosa naisista kertoi, että täysin uudenlainen stimulointi, mikä erosi siitä kuinka he saivat ensimmäisen orgasminsa, auttoi heitä saavuttamaan parempia orgasmeja. Eli jos nainen on saanut ensimmäiset orgasminsa penetraatiosta, ehkä vibraattorin kokeileminen seuraavalla kerralla auttaa.

3. Tutustu kroppaasi

Vaikka naisia ohjeistetaankin joka kerta tällä tavalla, on se totta. Kun nainen oppii oman kroppansa salat ja sen, millaisesta kosketuksesta hän pitää eniten, paranevat myös orgasmit. Kun nainen tietää sen, kuinka saada itselleen orgasmi, voi sen tiedon viedä makuuhuoneeseen myös omalle kumppanilleen.

4. Ole kärsivällinen

On tärkeää, ettei laita itselleen liian suuria paineita useiden orgasmien saavuttamiseksi. Jokainen orgasmi voi kärsiä pelkästään siitä ajatuksesta, että ajattelee, että se pitäisi jo saada. Joten rentoudu ja unohda orgasmeista stressaaminen. Nauti, niin saat parhaat tulokset - ja ehkä useat orgasmit seksin yhteydessä - miltei huomaaattasi.

Jos sinulla on vaikeuksia saavuttaa edes yhtä orgasmia, tulee sen saamista harjoitella ensin ennen kuin yrittää saada useampia.

Sharon, 48, on kertonut aiemmin tarinansa siitä, kuinka hän ei ollut saanut koko elämässään orgasmia ennen vuotta 2015. Voit lukea aiheeseen liittyvän artikkelin täältä.

Olemme myös uutisoineet orgasmeja koskevista faktoista ja myyteistä. Pääset lukemaan ne aiheeseen liittyvästä artikkelista, täältä.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: "Helppo asento antaa kovempaa kyytiä" - naiset kertovat, mitkä asennot tyydyttävät heidät parhaiten

Lue myös: "Niin minusta tuli Se toinen nainen" - naiset kertovat, kuinka päätyivät suhteeseen varatun kanssa

Lue myös: Erilaiset seksipersoonat paljastettiin - katso löydätkö omasi

Kilpailut

Uusimmat