Kuva: Fotolia

Flirttaile tehokkaasti, mutta ei liian päällekäyvästi - katso helpot vinkit ihastuksen valloittamiseen

18.09.2017 18:45 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Hienovarainen flirttailu on taiteenlaji.

Jos et koe olevasi flirttailun ammattilainen, voi esimerkiksi aloitteen tekeminen tuottaa vaikeuksia. Onneksi on monia keinoja, joilla voi viestittää ihastuksestaan toiselle henkilölle. Elite Daily on listannut neljä erilaista merkkiä, jotka lasketaan myös flirttailuksi.

1. Muistat pienetkin, todella yksityiskohtaiset asiat, mitä hän kertoo sinulle.

Kun flirttailet jonkun kanssa, kiinnität huomiota paljon enemmän hänen sanomisiinsa. Lopputuloksena muistiat kaikki yksityiskohdat hänen kertomastaan kauppareissusta tai työprojektista, johon voit viitata keskustelussa myöhemmin. Kun treffikumppanisi huomaa sinun kiinnittäneen huomiota tarinan yksityiskohtiin, hän on otettu siitä.

Kun muistat yksityiskohtia hänen kertomistaan asioista, viestittää se treffikumppanillesi sen, että olet aidosti ja oikeasti kiinnostunut hänen asioistaan.

2. Hymyilet paljon.

Kun flirttailet, sallit samalla tunteiden näkyä kasvoillasi. Saatat hymyillä jatkuvasti kuunnellessasi hänen juttujaan, jonka vuoksi jotkut saattavatkin kysyä, että mikäs noin hymyilyttää. Sinusta ei tunnu siltä, että sinun tulisi piilotella tunteitasi. Hymyileminen on yksinkertaisesti helpoin tapa flirttailla.

3. Ota pientä fyysistä kontaktia.

Kun flirttailet jonkun kanssa, ota jonkinnäköistä pientä fyysistä kontaktia henkilöön. Naurun lomassa pieni kosketus tai halaaminen erotessa ovat oivia tapoja olla toista lähellä. Kevyt, fyysinen kontakti voi viestittää henkilölle helposti sen, että olet kiinnostunut hänestä. Samalla se antaa sinulle mahdollisuuden analysoida sen, onko välillänne fyysistä kemiaa.

4. Tykkäät hänen vanhasta kuvastaan sosiaalisessa mediassa.

Vaikka monet pelkäävätkin tykkäillä ihastuksen vanhoista kuvista, on se oiva - ja helppo - tapa viestittää kiinnostuksesta. Kun olet selaillut hänen kuviaan ja tykkäät monta vuotta vanhasta kuvasta, viestittää se hänelle välittömästi sen, että olet ollut tarpeeksi kiinnostunut hänestä selataksesi niin paljon kuvia.

Hienovarainen flirttailu vaatii harjoittelua, jos ei halua olla liian päällekäyvä. Joten ota tästä helpot vinkit kevyeen flirttailuun ja kokeile onneasi ihastuksesi kanssa!

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Asiat, jotka mies naisessa huomaa - vaikka toisin luulemme

Lue myös: Vaarallisimmat seksiasennot listattiin - löytyyko joukosta oma suosikkisi?

Kilpailut

Uusimmat