Kuva: Fotolia

Piirteet, jotka tekevät miesten mielestä naisesta viehättävän - suosi punaista huulipunaa

21.09.2017 13:15 - Katariina Auvinen

Monet miehet kiinnittävät huomion ensimmäiseksi naisten kasvoihin.

The List -julkaisu listasi piirteet, jotka tekevät naisesta miehen mielestä viehättävän. Michiganissa tehdyn tutkimuksen mukaan monet miehet kiinnittävät ensiksi huomion naisen huuliin. Huulien lisäksi miehiä miellytti erityisesti, jos nainen käytti punaista tai pinkkiä huulipunaa. 

Sen lisäksi katsekontaktia pidetään todella tärkeänä viehättävyyden mittarina. Tiesitkö, että pupillisi laajenevat hieman, jos pidät jostain ihmisestä? Miehet myös kiinnittävät huomiota naisessa hänen silmiinsä. 

(kuva: Fotolia)

Miehet kiinnittävät seuraavaksi huomiota naisen hymyyn ja hampaisiin. Lähinnä vastakkainen sukupuoli pitää viehättävänä spontaania hymyä tai naurua, eikä väkisin kasvoille vedettyä hymyä. 

Laita yllesi punaista. Tutkimuksen aikana miehille näytettiin sama nainen eri mekossa. Toisessa nainen piti sinistä mekkoa ja toisessa punaista. Miehet pitivät punaisessa mekossa olevaa naista paljon viehättävämpänä ja seksuaalisesti haluttavampana kuin sinisessä mekossa olevaa.

(kuva: Fotolia)

Miesten kerrottiin myös arvostavan naista, jolla on rohkeutta ja itsevarmuutta. Rohkealla naisella oli miesten mukaan kykyä puolustaa itseään ja toisia. He myös pitivät viehättävänä, jos nainen uskalsi ottaa harkittuja riskejä elämässään. 

Lue myös: Runsaasti kasviksia syövät miehet ovat muita viehättävämpiä

Lähde: The List 

Kilpailut

Uusimmat