Kuva: Fotolia

9 ilmiselvää merkkiä siitä, että entinen kumppanisi ei ole päässyt yli sinusta

22.09.2017 14:15 - Senja Rapila

Vaikka ero tulisi, tunteet eivät välttämättä kuole siihen pisteeseen.

Välillä erot voivat olla sotkuisia, ja vaikka ne eivät olisikaan sotkuisia, tunteet erotessa eivät välttämättä hälvene. Millaisesta käytöksestä tunnistaa sen, jos entinen kumppani ei olekaan päässyt täysin yli suhteestanne? Voit lukea Elite Daily -sivuston listaamat merkit alapuolelta.

1. Hän tekstailee sinulle humalassa

Koska humalassa kaikki tunteet vuotavat esiin, ei hän välttämättä osaa hallita tekstailuaan, ellei ystävät ole estämässä häntä. Hän ei välttämättä kerro kaipaavansa sinua, mutta hän rupattelee niitä näitä.

2. Hän ei deittaile ketään

Jos hän ei tunnu löytävän elämäänsä ketään uutta, on se selvä merkki siitä, ettei hän ole vielä päässyt yli suhteestanne.

3. Hän lähettää sinulle kukkia/lahjoja

Jos hän lähettää sinulle kukkia tai muita lahjoja, esimerkiksi syntymäpäivänäsi tai ylennyksen takia, kertoo se sitä samaa; hän ei ole päässyt sinusta yli.

4. Hän haluaa olla jatkuvasti yhteydessä sinuun

Jos entinen kumppanisi kyselee kuulumisiasi jatkuvasti, etkä oikein tiedä mitä hän haluaa, ehkä hän vain haluaa olla jollain tavalla osa elämääsi, vaikka hän ei enää olekaan rakastettusi.

5. Hän ei enää seuraa sinua sosiaalisessa mediassa

Tämä on selvä merkki siitä, ettei hän ole päässyt yli sinusta. Jos hän lopettaa seuraamisesi sosiaalisessa mediassa, kertoo se siitä, että jokaisen päivityksesi näkeminen satuttaa häntä. Tämän vuoksi hän on mennyt sieltä missä aita on matalin, eli päättänyt olla näkemättä onnellista elämääsi.

6. Hän puhuu ilkeästi uudesta kumppanistasi

Jos sinulla on uusi kumppani, tai säätö, eksäsi saattaa puhua pahaan sävyyn hänestä. Miksi? Koska hän on mustasukkainen ja kateellinen. Hän saattaa kertoa, että ansaitset parempaa, tai keksiä valheita uudesta kumppaniehdokkaastasi.

7. Hän lähettää sinulle sisäpiirivitsejä

Jos hän ujuttaa teidän kahden sisäpiirivitsejä kommentteihin, yksityisviesteihin tai muualle julkiseen keskusteluun, kertoo se siitä, että hän haluaa muistuttaa sinua yhteisestä ajastanne.

8. Hän seuraa sinua somessa aktiivisesti

Vaikka jotkut käsittelevätkin eroa lopettamalla ex-kumppaninsa seuraamisen sosiaalisessa mediassa, jotkut seuraavat eksänsä tekemisiä vielä suuremmalla innolla kuin aiemmin. Jos hän siis tykkäilee jatkuvasti kuvistasi, kommentoi kaikkialle ja katsoo kaikki tarinasi Snapchatista, Facebookista ja Instagramista, voi se myös kertoa siitä, ettei hän ole päässyt sinusta yli.

9. Hän pyytää sinua takaisin

Yksinkertaista. Jos hän pyytää sinua takaisin, ehkä hän todella tarkoittaa sitä.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Flirttaile tehokkaasti, mutta ei liian päällekäyvästi - katso helpot vinkit ihastuksen valloittamiseen

Lue myös: Asiat, jotka mies naisessa huomaa - vaikka toisin luulemme

Lue myös: Jessica, 20, kärsii oudosta sairaudesta - nukahtaa aina saadessaan orgasmin

Kilpailut

Uusimmat