Kuva: Fotolia

Asiat, jotka naiset tahtoisivat miesten ymmärtävän seksistä - allekirjoitatko?

25.09.2017 20:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Seksi ei ole ydinfysiikkaa. Riittää, että muistaa tietyt asiat.

Naisten ja miesten välillä on monenlaisia eroja. Usein esimerkiksi ajatukset ovat erilaisia, mikä saattaa aiheuttaa muun muassa erilaisia väärinymmärryksiä.

Seksi on myös yksi sellainen asia, joka saattaa erottaa naiset ja miehet. On nimittäin olemassa joitain sellaisia seikkoja, joita esimerkiksi miehet eivät välttämättä tule ajatelleeksi.

Mutta mitkä sitten ovat niitä seikkoja, jotka naiset toivovat miesten seksistä tietävän? Muutaman niistä näet alta.

1. Kommunikointi on kaiken a ja o. On tärkeää, että molemmat kertovat toiveistaan, sillä kumpikaan ei osaa lukea ajatuksia. Myös kuunteleminen kannattaa, kun toinen kertoo jotain, kannattaa siitä ottaa opikseen. Se kun saattaa johtaa järjettömän hyvään seksiin.

2. Kliimaksin saavuttaminen onnistuu parhaiten kiirehtimättä. On tärkeää ottaa aikaa aktille ja antaa naisen tavoitella huippua kaikessa rauhassa. Naisille orgasmin saaminen on vaikeampaa, siksi siihen pitää panostaa eri tavalla.

3. Esileikkiä ei saa unohtaa koskaan. Se on ehkäpä tärkein asia. Hitaasti hyvä tulee, onkin lause, joka sopii tähän paremmin kuin hyvin.

4. Paras seksi on turvaseksiä. Siksi ehkäisystä tulee pitää huolta aina.

5. Kaikessa on kyse rytmistä. Sitä voi oppia muun muassa aikuisviihde-elokuvista. Tämän lisäksi toki kannattaa kuunnella kumppaniaan sekä kiinnittää huomiota hänen elekieleensä.

6. Kaikki naiset eivät halua samoja juttuja. Jokainen on oma yksilönsä, joten toinen pitää jostain, toinen taas vihaa sitä. Siksi kannattaa aina selvittää se, mistä kyseinen ihminen oikeasti pitää. Näin seksistä tulee molemmille nautinnollista.

Lue myös: Tiesitkö? Seksiä ei kannata harrastaa vatsa kovana

Lue myös: Voiko seksiä harrastaa liikaa? Asiantuntija vastaa

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat