Kuva: Fotolia

Oletko ollut sinkku liian pitkään? Merkit, joita kannattaa tarkkailla

27.09.2017 13:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Jos on ollut pitkään sinkku, huomaa usein olevansa se kolmas pyörä.

Mistä tietää, että on ollut sinkku todella pitkään? No ainakin siitä, että elämässä tietyt asiat näyttäytyvät tietyssä valossa.

Jos itse epäilet viettäneesi liikaa aikaa yksin, kannattaa katsastaa alla oleva lista, ja katsoa, miten moni kohta pätee omalla kohdalla.

1. Vaihtelet jatkuvasti mieltäsi siitä, mitä mieltä olet sinkkuudestasi. Et vain osaa päättää onko se ok vai ei. Toisinaan nautit suunnattomasti vapaudestasi, toisinaan taas kaipaat syliä johon sukeltaa.

2. Et oikein osaa flirttailla, vaan tunnet olevasi ihan hukassa sen asian suhteen. Kun joku kehuu kauneuttasi, mietit heti hänen motiiviaan, etkä osaa ottaa tilanteesta kaikkea irti.

3. Olet hyvinkin tottunut siihen, että olet usein se kolmas pyörä. Oikeastaan se ei edes haittaa sinua, vaan on täysin normaalia.

4. Kun huomaat ihastuneesi johonkuhun, huomaat ajattelevasi vain: että mitä jos. Kaikista pahimmat skenaariot tulevat mieleesi, etkä siksi uskalla syöksyä tunteen mukana.

5. Huomaat, että monet ystävistäsi ovat jo antaneet periksi sille, että löytäisit jonkun rakkauden, sillä kieltäydyt useimmiten treffeistä.

6. Huomaat, että sosiaalinen media on todella ahdistava paikka. Muut ovat menossa naimisiin ja perustavat perheitä. Sinä sen sijaan vietät iltasi yksin kotona.

7. Huomaat analysoivasi asioita aivan liikaa. Kun esimerkiksi viestittelet jonkun kiinnostavan tyypin kanssa, pohdit jatkuvasti sitä, mitä hän mahtaa todellisuudessa tarkoittaa.

8. Löydät itsesi ja ymmärrät todella sen, kuka olet ja mitä elämässäsi tarvitse.

Lue myös: Miksi olet vielä sinkku? 5 syytä, jotka voivat löytyä arkikäytöksestäsi

Lähde: Thought Catalog

Kilpailut

Uusimmat