Suomalaismissi avautuu ex-miehensä väkivaltaisuudesta: Hän löi ja pöllytti niin, että tukka lähti

28.09.2017 16:00 - Henna Koste

Miss Plus Size Marjaana Lehtinen joutui suhteessaan pahoinpitelyn uhriksi. Myös uutta parisuhdetta varjosti pelko väkivallasta.

Hallitseva Miss Plus Size Marjaana Lehtinen, 34, avautui blogissaan rankasta taustastaan

"Tapailin parikymppisenä sellaista miestä joka käytti omaa voimaansa, löi ja pöllytti niin että tukka lähti", nainen paljastaa kirjoituksessaan.

Jo silloin oman arvonsa tunteva Lehtinen ymmärsi, ettei hänen tarvitse katsella moista käytöstä. 

"Se juttu oli muutamasta kerrasta poikki, mutta mietin kuitenkin monesti, kun näitä juttuja lukee, että jollain tapaa ymmärrän niitä, jotka eivät lähde. Jos oikeasti rakastaa jotain ihmistä, niin antaa varmasti paljon anteeksi", Lehtinen pohtii.

Hän toteaa, ettei itse ollut mieheen välttämättä edes rakastunut. Hän kysyy kirjoituksessaan, kuinka paljon kumppanilta pitää sietää väkivaltaisuutta.

"Missä kohti pitää osata sanoa tää oli tässä? Henkilökohtainen mielipiteeni on, että heti ekasta kerrasta", Lehtinen korostaa. 

Naisen nykyinen mies ja hänen lastensa isä on kohdellut häntä ansaitsemallaan tavalla. Ikävät muistot palasivat silti mieleen suhteen alkuaikoina. 

"Ensimmäisten kunnon riitojen aikana odotin, että tuleeko nyt turpaan, mutta ei tullut, ei millään, vaikka kuinka ärsytin tai kiukuttelin", Lehtinen kertoo.

Kaunotar tuomitsee myös henkisen väkivallan, johon kuuluvat muun muassa mollaaminen, syyttely, kontrollointi, uhkailu ja tavaroiden hajoittaminen. 

"Henkinen väkivalta vahingoittaa meidän itsetuntoa ja aiheuttaa pahimmassa tapauksessa masennusta", Lehtinen toteaa ja jatkaa, että on tärkeintä asettua haukkujan yläpuolelle.

Lue myös: Miss Plus Size -Marjaana, 34, häpesi aiemmin pituuttaan - julkaisi naisia voimaannuttavan päivityksen

Lue myös: Plusmissi Marjaanan huikea muodonmuutos - ei ole tunnistaa samaksi naiseksi kuin 5 vuotta sitten!

Kilpailut

Uusimmat